banner32

Üç Başkanlı Bayramlaşma

Zeytinburnu İlçesinin en büyük nüfusuna sahip (70 Bin) olan Telsiz Mahallesinin kültürel ve dayanışması için kurulan Telsiz Mahallesi Sosyal Kültür ve Dayanışma derneği bayramın 3.gününde dernek merkezinde geniş katılımlı bir bayramlaşma programı yaptı.

Üç Başkanlı Bayramlaşma

Üç Dernek Başkanı Bayramlaşmaya Katıldı

Telsiz Mahallesi dernek başkanı Kadir Şengül ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu bayramlaşma törenine Zeytinburnu Sporlular Dernek başkanı Erdoğan Güner, Zeytinburnu Çevre Gönüllüleri  Derneği (ZEYÇED)başkanı Ali Gündüz başta olmak üzere çok sayıda dernek yöneticisi ve üyesi kurban bayramının 3.gününde dernek merkezinde yapılan bayramlaşma törenine katıldı.

Dernek Başkanı Kadir Şengül Gazetemize Şunları Söyledi

“Emperyalist Güçlerin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın BM nin 5 adimi üyesinin dünya sorunlarını adil bir şekilde  yönetemediklerini ifade ederek dünya 5 ten büyüktür sözünden sonra bir çok terör örgütü marifetiyle ülkemize karşı saldırıların sayısı ve şiddeti oldukça arttı. İdarecilerimiz  başta olmak üzere hiçbir vatandaşımız ülkemize karşı yapılan hain  saldırı ve tehditleri kabul edemez. Biz de dernek olarak bu saldırıları kabul  etmiyoruz. Bu arada Zeytinburnu Sporlular dernek başkanı Erdoğan Güner’e ZEYÇED başkanı Ali Gündüz başta olmak üzere burada bulunan ve bulunmayan üyelerimizin ve bütün İslam aleminin mübarek kurban bayramını tebrik ederim” dedi.

Dernek üyelerinden birisi hem şiir okudu hem de türkü söyleyerek bayramlaşmaya farklı bir renk katı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34