banner32

Telsizspor 59.yılını kutladı

Zeytinburnu Telsiz Spor Kulübü, kuruluşunun 59. yılını Bakırköy’de düzenlediği gece ile kutladı. Gecenin sunuculuğunu Mehmet ALPAY yaptı ve Telsiz Spor Kulübü’nde başkanlık yapanların isimleri belirtilirken 1. Dönem Başkanı merhum Orhan OFLAZ’da rahmetle anıldı.

Telsizspor 59.yılını kutladı
Gecede Telsiz Spor Kulübü yöneticiler isim olarak tanıtıldı ve Kulüp Başkanı Güven GEYGEL çok kısa bir açılış konuşması yaptı. Açılış konuşması ardından kulübe emeği geçenler, maddi ve manevi desteklerde bulunanlara plaketler verildi. Kulüp Yönetiminden Hasan Hüseyin TAŞDEMİR, Hikmet ÖZKAYA, Cengiz ŞAHİN, Dursun ÖZTÜRK, Maksut Kemal ERÜSTÜN ve Sabahattin KARAARSLAN, Kulübe destek için Bursa Spor’lu futbolcularının imzalı formasını gönderen Bursa Spor’lu Gökçek WEDERSON adına kulübün yönetim kurulu üyesi ve Gümüş Emlak'ın sahibi Nejat CAN Telsiz spor'un gecesi için ellerinden geleni yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 


Gece etkinliğinin koordinatörü Arzu GEYGEL günlerce organizasyon için çalıştı.Taylan Demirelli’nin plaketini Mehmet ALPAY, İstanbul Times İmtiyaz Sahibi Hüseyin ÇETİNER CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin'in Başakşehir  ilçe örgütü ile aynı saatte bir araya gelmesi nedeni ile İstanbul Times TV.nin genel yayın yönetmeni Ferdi TÜRK,Çetiner'in plaketini aldı. Kulübe önemli destek veren Çiğdem Emlak Sahibi Abdullah ERTUNÇ, Op. Dr. Özgür ORTAK adına Sultan KALYONCU plaketlerini aldılar. Mehmet Alpay’ın Plaketini de DP. MKK eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK verdi.

Kulübün 2. Dönem Başkanı Mustafa ALİKOÇ şükran plaketini almadan önce kulüp ile ilgili dünden bu güne bir değerlendirme konuşması yaptı ve konuşmasının ardından plaketi sunuldu. Kurucu Üye İsmail AYAN, Telsiz Spor Kulübü eski ve Milli Futbolcusu Egemen Gazetesi Spor Müdürü Hayrettin KARAMAN, Boncuk Ömer adına Ercan bey, eski Başkanlardan Aydın ALBAYRAK, Esnaflar İstanbul Oda Başkanı Tacettin AKDAĞ, CHP Kurultay Delegesi Özgür AYDIN, CHP 7. Dönem Belediye Başkan Adayı Mimar Mustafa FAZLIOĞLU ve CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü Başkanı Metin DOĞAN, Telsiz Spor Kulübü’ne verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı Plaketlerini aldılar. Başkan Metin DOĞAN Telsiz Mahallesi’nde bulunan eski spor Kulüplerini anarak sportif olarak kısa bir konuşma yaptı. Plaketleri Telsiz Spor Kulübü yöneticileri verdiler. Plaket sunumları ardından kulübe destek amaçlı olarak Bursa Spor Kulübü futbolcusu Gökçek WEDERSON’nun gönderdiği ve diğer futbolcuların imzalı formasını Zeytinburnu Zahireciler Esnaf Oda Başkanı Tacettin AKDAĞ, Fenerbahçe Kaptanı Emre BELÖZOĞLU’nun imzalı formasını Beştelsiz Spor Kulübü Başkan Vekili Alladdin ÇAM , Fatih TERİM ve Galatasaraylı futbolcuların imzaları bulunan Drogba’nın formasını da CHP Kurultay Delegesi Özgür AYDIN aldı.

TELSİZ SPOR KULÜBÜ 59 YIL GECESİNE KATILANLAR

CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü Başkanı Metin DOĞAN, CHP Kurultay Delegesi Özgür AYDIN, CHP 7. Dönem Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mustafa FAZLIOĞLU, DP. Parti MKK. eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar DİNDAR, CHP İlçe Meclis Üyesi İsmail TERZİ, CHP İlçe Meclis Üyesi Av. Resmiye GÖÇ; CHP İlçe Meclis Üyesi İlkay BİBER, CHP İlçe Meclis Üyesi ve Yenidoğan Güneş Spor Kulübü Başkanı Cengizhan BAHÇEKAPILI, CHP İlce Meclis Üyesi Cemal AYDAR, CHP İlçe Meclis Üyesi ve Eroğlu Spor Kulüp Başkanı Şenol YURTSEVEN, CHP İlçe Meclis Üyesi Hüseyin ÜSKÜDAR ayrıca CHP İlçe Yönetim Kurulu’ndan Bülert YALÇINKAYA, Av. Asım GÜVEN, Sefer CENGİZ, Yasemin ARBEK, Arzu GEYGEL, Telsiz Mahalle Başkanı Ali Haydar PALANCI, ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, MHP İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPASLAN, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Soner ÜSTÜNDAĞ, DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Temel Yavuz KOTALOĞLU, DP Zeytinburnu Danışmanı Emekli Hakim İzzet DOĞAN, 1953 Zeytinburnu Kulüpler Birliği ( ZAKBİR ) Başkanı Cenap ALTIOK, Beştelsiz Spor Kulübü Başkanı Naci SERT, Başkan Vekili Alaaddin ÇAM ve As Başkan Nihat FEN, Selvi Spor Kulüp Başkan Vekili Veysel GEÇER, Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Rahmi EKŞİ, Yeni Bosna Spor Kulübü başkanı Vecdi DURMAZLAR, Yeşiltepe Spor Kulübü Başkanı İsmail ERARSLAN, Merkez Efendi Spor Kulübü Başkanı Şenol GÜRELE, Yıldız Spor Kulübü Başkanı Selamettin YENİYOL, İstanbul Özürlüler Futbol Takımı Başkanı Kenan ÖZÜDĞRU; Genel Sekreteri Ali KALKMAZ, Kulüp Müdürü Nail KAARABULUT, Genel Kaptan Remzi ÖZCAN ve İSÖS Gönüllü Sponsoru Alo Afiş Ali GÜNDÜZ, Bağcılar Gençler Gücü Kulübü Yönetim Kurulu yeleri, İstanbul Esnaflar Oda Başkanı Tacettin AKDAĞ, Türk Telekom Merkez Bayi Salih Zeki DURMUŞOĞLU ve eşi Asuman DURMUŞOĞLU, Karadenizliler Dernek Başkanı Metin Aytekin GAZİOĞLU, Telsiz mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol TON ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Telsiz Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ŞENGÜL eşi ile, Zeytinburnu Spor Antrenörü Turgay TATVAN, Selvi Spor Teknik Direktörü Birol YALÇIN, Yeni Bosna Spor Teknik Direktörü Adnan TOROS, Zeytinburnuspor Yöneticisi Metin AÇIKGÖZ, MAGDER kurucularından İbrahim BİLİR, Telsiz Spor Kulübü eski ve Milli Futbolcusu Bursa EGEMEN Gazetesi Spor Müdürü ve Spor Adamı Eğitmeni Hayrettin KARAMAN, Telsiz Spor Kulübü eski Futbolcuları ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34