banner32

Telsiz’den muhteşem danışma

Ak Parti Zeytinburnu Telsiz mahalle yönetimi ilçenin en büyük mahallesi olarak geniş bir katılımla danışma meclisi toplantısını yaptı.

Telsiz’den muhteşem danışma
Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak.Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın‘ın da katıldığı mahalle danışma meclisi anons edilen süresi olan saat 20.00 dan 45 dakika sonra başladı.

Mahalle başkanları Vahdettin Ağaya ve Mehmet Çakır ‘ın  konuşması ile başlayan danışma meclisinde ilçe başkanı Bahattin Ünver  yaptığı konuşmada  şunları söyledi.” Siyasi partilerde birlik ve beraberlik çok önemli . Ak Parti’nin en önemli başarısı  birlik ve beraberlik içinde  ülkenin kalkınması için çalışması olduğunu hepiniz biliyorsunuz.

Zeytinbnurnu Times Haber Merkezi

Çözüm süreci  ülkemiz için çok önemli bir çalışmadır. Yıllardır süren kardeş kavgası başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir siyasinin almaya cesaret edemediği riskleri alarak elini hata ve hatta tüm vücudunu taşın  altına koyduğunu hepimiz yakından görüyoruz dedi.

Ünver konuşmasını aslında hükümetimizin yaptığı çalışmaların özetini versek bile günlerce konuşmam gerek. Ancak Mahalle danışma meclislerinin amacı siz mahalle yönetimlerimizin ve sandık başkanlarımızın  konuşması esas alındığı için ben burada sözlerimi noktalamak istiyorum diyerek kürsüden indi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’da yaptığı kısa konuşma da Ak Parti Zeytinburnu ilçe  teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sürekli aktif ve halkın içindeler diyerek Bahattin Ünver nezdinde tüm teşkilat mensuplarını kutladı. Mahalle yönetim kurulu üyeleri Cuma Bağatur ve Kadir Şengül’ün  günlerdir danışma meclisinin  başarılı geçmesi adına yaptıkları çalışmalar takdir edildi.

Gazetecilik böyle bir şey

Gazeteci Mehmet Alpay  saat 17.30 da babasını toprağı verdi.Saat 19.30’da ise Ak Parti danışma meclisine katılarak babanız da ölse gazeteciliği yapmak zorundasınız dedirtti. Gerçekten de Mesleğimiz hiç de kolay değil. Zaten devletin de  bu mesleğe yıpranma payı vermesi mesleğin zorluğundan olsa gerek. Buradan meslektaşımız  Mehmet  Alpay’ın babası merhum  İbrahim Karamul’a Allah’tan rahmet,yakınlarına da sabırlar dileriz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34