banner32

Telsiz Mahalle Derneğinden Ziyaret

Telsiz Mahalle derneği Başkanı Kadir Şengül ve Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Times Yayın Grubunu ziyaret etti.

Telsiz Mahalle Derneğinden Ziyaret
Youğun Gündem'den dolayı 10 ocak Çalışan Gazteceiler Günü Ziyareti Geçde olsa yapıldı 

Telsiz Mahalle Derneği Başkanı Kadir Şengül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde imtiyaz sahibimiz gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i arayarak günlerini kutlmış ve en yakın zamanda bizzatda gelerek sizleri ziyaret edeceğiz demişti.

İşte bugün hem geciken ziyareti hem de güncel konular ile alakalı sohbet etmek adına İlçemizin sesini dünyaya duyuran İstanbul Times Ve Zeytinbutrnu Times Gazeteleri ile yayın grubunun diğer mecralarını ziyaret ederek sıhbetler yaptık.

Bizi samimi ve ilgi ile karşılayan Hüseyin Çetiner Başkan'a teşekkür ederim diyen Kadir Şengül Ayrıca Geleceğim Zeytinburnu Platformu olarak da sizleri yakından takip ediyoruz. İnşallah bugüne kadar halkın istifade edemediği  tarihi eserlerimizin daha çok kişiye tanıtılmasını için elinizden geleni yaparsınız dedi.


Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de Kadir Şengül ve yönetimine teşekkür ederim. Bir çok sosyal çalışmanın içinde olmaları ilçe iöçin çok yararlı ve faydalı bir çalışma biz seslerini duryurmak adına her zaman yanlarındayız Allah yardımcıları olsun dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34