banner32

Sinoplu’ lar terör’ü kınadı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş adamı Mehmet Çakır’ ın başkanı olduğu Zeytin burnu Sinoplular Derneği Ankara’da ki menfur saldırı ertesi yeni dernek yerinin açılışında yaşanan trajediyi unutmayarak hayatını kaybedenler için dua etti.

Sinoplu’ lar terör’ü kınadı
Dernek başkanı Mehmet Çakır Sinop’luların Zeytinburnu’ndaki buluşma noktasıyız dedi

Mehmet Çakır derneğinin yeni yerine taşınması dolayısı ile yaptıkları açılış merasimi öncesi şunları söyledi “Dernekçilik kolay bir iş değildir. Benden önce dernek başkanlığı yapan bütün dermek başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederi.Bizim daha önceki yerimiz Veliefendi mahallesinde ara sokakta kendi yerimizdi.Oraya kiraya vererek burası gibi daha merkezi ve büyük yere gelmemiz gerekti. Buranın bu hale gelmesi için emek veren herkese teşekkür ederim. Yeni yerimizin açılışını onurlandıran,Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Şirin Ünal hemşerimiz, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın,Belediye başkan yardımcımız Sayın Gökan Kasap,Meclis Üyelerimiz Cüneyt Tezcan Mahmut Şengül Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcılarımız Mustafa Yalçınkaya, Ahmet Kaya Erdem Başaran,SİNOP Dernekler Federasyon Başkanı Engin Kırmızıgül, Tüm Samsunlular Dernek başkanı Davut Genç,Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş Çankırılılar Dernegi başkan vekili Arif Şengül Zeytinburnu küçük Sanayii Kooparatif başkanı Selman Kesman,İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere bir çok il, ilçe, köy dernek başkanı ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan hemşehrilerimize,dostlarımıza derneğim ve şahsım olarak canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sinop asıllı Emekli Tuğgeneral Ak Parti İstanbul Milletvekili ve adayı Şirin Ünal ülke olarak güçlü olmak zorundayız dedi

Önemli günlerinde Sinop’ lu hemşeherilerini yalnız bırakmayan  emekli Paşa Milletvekili Şirin Ünal derneğin yeni yerin açılışı ile alakalı yaptığı konuşmada şunları söyledi Emekli olmadan önce TSK adına İtalya’da uluslararası bir toplantıya katıldım.Orada İsrail’li bir profesör Türkiye bizim daha hızlı bir şekilde hedeflerimize doğru yürümemize engel oluyor. Biz bunu engellemek için elimizden geleni yapacağız dedi. Ben asker kökenli bir milletvekiliyim 12 yıllık Ak parti döneminde kendi askeri  araçlar ve gereçlerimizin bir çoğunu artık yapabiliyoruz. Askeri olarak bir çok alet ve edavatımızı üretebilecek kapasiteye gelmememiz bir çok kişiyi ürküttü. Şu an sırada dışarıya çok para verdiğimiz otomobil sektörümüzü, cep telefonumuzu,bilgisayarımızı atık kendimiz bu dönemde yapmak zorundayız. Bu çalışmaları yapabilmek için sizden 1 Kasım seçimi için oy istiyoruz” dedi.          

Sinop Dernekler Federasyon Başkanı Engin Kırmızıgül Mehmet Çakır’ ı tebrik etti

Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) başkanı Engin Kırmızıgül ise şunları söyledi ”Zeytinburnu Sinoplular derneği de dahil olmak üzere federasyonumuza 94 dernek bağlı. Mehmet Çakır ve ekibi Zeytinburnu  Sinop’lular derneğine bir ivme kazandırdı. Kendisi ve ekibi can-ı gönülden kutluyorum.Ülkemizin birlik ve beraberliği olmadan ne kadar ferdi olarak başarılı olursak olalım bunun bir yere kadar varabileceğini hepimiz bilelim diyen Kırmızıgül hepimiz bayrak,ezan ve devletimizin selameti için tek vücut olmak zorundayız diyerek katılıma iştirak eden herkese teşekkür etti.

              

Murat Aydın “Bu seçim senin benim değil Türkiye’nin”dedi

Zeytinburnu Sinoplu’ lar derneğinin açılış kurdelasını kesen Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın alana girişinde küçük çocuklar ile sohbet edip ellerini öpmesi takdir ile karşılandı. Başkan  Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi “Burada her partiye gönül vermiş arkadaşımız kardeşimiz mutlaka vardır. Bu seçimde CHP veya başka bir parti’nin 1.parti olma durumu olmadığını hepimiz biliyoruz. Zaten Ak Parti’den sonra en çok oy alan CHP ‘ nin hayali de % 30 oy alabilmek olduğunu parti yetkilileri söylüyor. Burada başka bir partinin 1.parti olabilme imkan ve ihtimali görülseydi ben burada bu konuşmayı yapmazdım. Ak Parti mensubu olduğum için değil. Ülkemin geleceğini düşündüğüm için bu seçimde hangi parti seçmeni olursanız olun Türkiye için oyunuzu Ak Parti’ye vermenizi isterim” dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34