banner32

Şanlıurfalılar Yeniden Murat Tufan Dedi

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Olağan Genel Kurulunu Derneğin Telsiz mahallesinde bulunan merkezinde yaptı.

Şanlıurfalılar Yeniden Murat Tufan Dedi
Bir çok dernek başkanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığı kongrenin divan başkanlığını katrdeş derneğin başkanı Recai Memiş yaptı.  Divan katipliği üyeliğini de Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri İş adamı Fevzi Altuğ ve Emin Yüce yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Murat Tufan yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi

Öncelikle bugün yaptığımız olağan kongremizde bizleri yalnız bırakmayan dernek başkanı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği olarak amacımız doğduğumuz yer olan Şanlıurfa ve doyduğumuz yer olan Zeytinburnu ilçelerine kendi gücümüz oranında kültür ve sanatına katlı sunmaktır. 

Burada bulunan bir çok arkadaşımız dernek merkezimizde yaptığımız sıra gecesi proframlarımıza katılmıştır. 
Sıra gecesi Şanlıurfa ile büyünleşmiş bir  sanatsal olaydır. Şanlıufa Sıra gecesi sıra gecesi de Şanlıurfasız düşünülemez. 

Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada sıra gecesi etkinliklerimiz başta olmak üzere Kültür ve sanatımızı gelecek kuşaklara tanıtmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Daha sonra yapılan ikramlar ve sohbetler ile devam eden program hatıra fotoğrafının çekilmesi  ile son buldu.

Zeytinburnu Times Ailesi olarak Zeytinburnu Şanlıurfallar Derneğinin Kongresi Hayılrı ve upğurlu olsun der yeniden başkan seçilen Murat Tufan'a ve ekibine başarılar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34