banner32

Fevzi Altuğ Elazığlıları topladı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş adamı Feviz Altuğ'un da üyesi olduğu Tüm Elazığlı iş adamları derneği Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver'e görkemli bir karşılama yaptılar.

Fevzi Altuğ Elazığlıları topladı
Fevzi Altuğ'u seven Elazığlılar adaylığı süresince desteklerini eksik etmiyor 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı saatlerce yaptığı sevgi yürüyüşünden sonra akşam saatlerinde de Tüm Elazığlılar derneğine ziyaret yaparak 30 Mart 2014 yerel yönetim seçimleri ile alakalı sohbet ettiler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Tüm Elazığlılar Dernek eski başkanı iş adamı Fevzi Altuğ'un 12.Sırada Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi yapılması Elazığ camiasında memnuniyetle karşılandı.  

Bu memnuniyet Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının dernek ziyaretleri kapsamında Elazığ Derneğine yaptıkları ziyarette kendisini gösterdi. Dernek merkezine sığmayan Elazığlılar derneğin bulunduğu sokağa taştılar.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  Belediye başkan yardımcıları Gökhan Kasap ve M.zafer Alsaç ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi ve Elazı
ğlı olan Mehmet Zeki Sarban başta olmak üzere bir çok meclis üyesi aday adayının da hazır bulunduğu dernek zirayetinde gündem yine siyasetti. 

Kaynak : istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34