banner32

Fatma Süslügil İlkokulu Ailesi İftarda bir araya geldi

Dilek Gürel ‘in okul müdürü olarak atandığı ilk ramazandan bu yana yapılan geleneksel iftar programına okul yönetimi, öğretmenler ve aileleri katıldı. Çok Kalabalık bir davetli topluğunun katıldığı iftar sofrasında yüzlerce kişi bir araya geldi.

Fatma Süslügil İlkokulu Ailesi  İftarda bir araya geldi
Okul Müdürü bütün misafirleri ile yakından ilgilendi

Okul Müdürü Dilek Gürel adeta misafirleri evine gelmiş gibi yakından alakadar oldu. Herkes iftarını açtıktan sonra yerine oturan okul müdürü dilek Güdel yine iftar sonunda konuklarını okulun dışına kadar uğurlaması  Türk misafirperliğini tamamlamış oldu.

Fatma Süslügil 2018 Ramazan Ayı İftarına Kimler Katıldı ?

Okul müdürü  Dilek Gürel’in ailesi, okulun halen görevdeki öğretmenleri, daha önce görev yapmış öğretmenleri ,ve aileleri ,Okul aile birliği üyeleri, Hizmetli personeli, çevre eşraf ve esnafı, cami imamları ,o an yoldan geçen oruçlu olup bu sofraya dahil olmak isteyenler ile 100 kişiyi aşkın bir kalabalık ile iftar yapıldı.

Hocalar şehitlere ve ebediyete göçenler, için dua etti

15 temmuz şehitleri, ve okul çalışanlarının ebediyete intikal eden yakınları için okutulan hatmi şeriflerin duasının yapılarak bağışlandığı  iftar mütevazi bir şekilde israfa kaçmadan düzenlenmişti.

Hayırları kabul olsun

İftarın sponsorluğunu okul Müdürü Dilek Gürel ve babası Hasan Gürel ,Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri Asiye Cengiz ,Fulya Günşar ,Zeynep Karaca ,Beyaz İncim Pasta Fırını ,Kafdağı Kitabevi, Okul kantin İşletmecisi Dilber Ocak ,Büyükşehir Belediyesi Makine Mühendislerinden Gökhan Varol ,Fotoğrafçı Refik Özdinç, Okulun sınıf öğretmeni Seyhan Keser yapmıştır.

Ramazan’ın birliği ve beraberliği okul çalışanlarını bir araya getirdi

Okul personelinin ve okul idaresinin birbirleri ile kaynaşmaları, aralarındaki işbirliği ve ailelerine gösterdikleri saygı çok dikkat çekiciydi. Eğitim camiasının dini vecibelere verdikleri önemi ,milli ve manevi değerlere saygıyı’ da unutulmadı. Henüz oruç tutamayacak yaşta olan çocuklar bile ezan okumadan bir şey yememesi ve içmemesi ebeveynler iyi eğitim vermiş dedirtti.

Çalışma arkadaşlarını her zaman aynı iftar etrafında bir araya getiren okul müdürü Dilek Gürel’in bu çalışması iftara katılanlar tarafından takdir edildi.

 Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34