banner32

Ak Parti Zeytinburnu fırtına gibi

Murat Aydın’ın yeniden aday ilan edildiği gün hemen sokak çalışmasına başlayan Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının hızına yetişmek her geçen gün zorlaşıyor. Önce Adliye meydanında hamsi festivalinde tonlarca hamsi dağıtıldı. Daha sonra sevgi yürüyüşü yapıldı.

Ak Parti Zeytinburnu fırtına gibi
Murat Aydın yıllarca ikamet ettiği Telsiz mahallesi Sümbül Sokakta “Show” yaptı

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve eski Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge,Ak Parti  Zeytinburnu ilçe başkanıBahattin Ünver ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı Telsiz Mahallesi sevgi yürüyüşünde Murat Aydın kendi oturduğu sokağa gelince pencerelerde sevgi gösterisinde bulunan komşularının teker teker isimlerini sayarak hal hatır sorması muhabirimizin dikkatini çekerek,
sayın başkan siz de bazı klasik siyasetçiler gibi kalabalığa bakarak yaygın isimlerden bir kaçını söyleyerek popülist bir harekette mi bulunuyorsunuz yoksa gerçekten isimlerini biliyor musunuz sorusuna ”başkan Aydın şöyle cevap verdi ben hayatımın hiçbir an
ında Popülist siyaset yapmadım. İsimlerini saydığım herkes ile çok uzun süreye dayanan bir komşuluğumuz var. Burada bulunan her evdeki hane sahipleri ile mutlaka ortak bir anımız vardır diyerek isimlerini 
saydığı hereksi yakından tanıdığını söyledi

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber

Hüseyin Bürge ve Bahattin Ünver 3.kata kadar Karanfil atarak iyi bir peformans sergiledi

Murat Aydın’ın sokaklarda mikrofon  ile  seçim çalışması yaparken Ak Parti İstanbul Milletvekili ve eski Bayrampaşa Belediye başkanı Hüseyin Bürge ve Ak Parti Zeytiburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ‘de evlerinin balkonlarında el sallayarak sevgi gösterisinde bulunan mahalle halkının  balkonlarına karanfil atarak iyi bir performans sergilemeleri takdir topladı.

Murat Aydın ve Bahattin Ünver arı gibi çalışıyor

Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkanı adayı Murat Aydın ve ilçe başkanı Bahattin Ünver’in aylardır ailelerini ihmal etme pahasına olsa da iyi bir efor ile seçim çalışmalarını yürüttükleri gözden kaçmıyor.İstanbul Times TV olarak Zeytinburnu Mahallerinde seçmene sorduğumuz  “yarın seçim olsa kime oy vereceksiniz ? “ sorusuna yoğun olarak Ak Parti Adayı Murat Aydın diyenlerin sayısı oldukça fazla. Murat Aydın’ın 29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinde aldığı % 44’lük oya en az % 6 ile 7 arası bir ilave yapacağı kesin gibi gözüküyor.

Başkan Aydın Giresunluların yemeğinde 1.200 kişinin olduğu tüm masaları tek tek gezdi

İBB Topkapı 1453 Sosyal tesislerinde Tüm Giresunlular Derneği Çatısı altında yemeğe katılan binlerce Giresun’lu hemşehrisi ile yakından ilgilenen Belediye başkanı Murat Aydın’ın bu davranışı ile iyi bir iletişim örneği sergiledi. Her masada Mutlaka üç dört kişi ile el sıkışarak sohbet eden başkan Fotoğraf çekmek isteyen konukları da kırmadı.

Başkan konuşmasında hemşeherilerine yıllardır bana destek veriyorsunuz size ne kadar teşekkür etsem azdır dedi

İlçe başkanı Bahattin Ünver’in Ak parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarını anlatarak 30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinden neden Erdoğan’a oy verilmesi gerektiğini  gerekçeleri ile ortaya koyduktan sonra sözü Murat Aydın aldı.

Başkan Aydın şunları söyledi ”Bir davanın başarıya ulaşması için önce davanın sahip çıkanları  lidere en yakın olan kişiler olmalıdır. Bütün peygamberler tebliğ vazifesine ilk önce yakın ailelerinden başlayarak NEBEVİ metod denen yöntemi uygulamışlardır. Son günlerde kulaklarıma bazı dedikodular geliyor.

Güya ben demişim ki Giresunluların oyuna ihtiyacım yok. Aklı başında olan hiç bir siyasetçi bu sözü söylemez ve bende kesinlikle böyle bir şey demedim. Demem akımdan geçmez dedi. Başkan Aydın aksine benim hemşehrilerim bana oy vermez ise başkaıı hiç vermez. Lütfen kesinlikle bu tür saçma sapa sözlere itibar etmeyin. Herkesin oyuna ihtiyacım var.Hele  15 yıldır bana sahip çıkan Giresunlu hemşehrilerim olan sizlerin oylarına daha çok dedi. Ak parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın katıldığı yemekte çok kabalalık bir topluluk başkan Aydın’ı yalnız bırakmadı.

Tüm Giresunlular Dernek başkanı iş adamı Yaşar Güner’de muhteşem kalabalığı görünce duygu dolu bir konuşma yaptı.Güner Murat Aydın’a hitaben başkanım  şu an burada 1.200 hemşehrimiz var. En az 500 kişide içeri giremedi. Bu hemşehrilerimizden özür diliyorum. Başkanım yeni döneminizde lütfen daha büyük bir mekan yapın demesi başkanı gülümsetti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34