banner32

Ak Gönüllüler Derneği Yenilendi

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açılışını yapan Ak Gönüllüler Derneği Kongre yaparak yenilendi. Başkan yeniden Münevver Acar seçildi.

Ak Gönüllüler Derneği Yenilendi

Kongreler Yenilik Demektir

Münevver Acar ‘ın başkanı olduğu Ak Gönüllüler Derneği 8 Mart Dünya kadınlar gününde açılışını yapmıştı. Kanun gereği kuruluştan sonra kongre yapması gereken dernek Gazeteci Mehmet Alpay’ın divan başkanlığında kongre ile yenilendi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Acar elleri ve ayakları tutana kadar hayır için çalışmaya devam edeceğini söyledi

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi ‘ nde bulunan  dernek merkezinde yapılan kongrede  ‘ye bayanların  erkeklere göre daha yoğun  katıldığı görüldü. Dernek başkanı Münevver Acar şunları söyledi ”Dilimin döndüğü,elimin ve kolum tuttuğu sürece gücüm yettiğinde ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye gayret edeceğim. Sizinde  bildiğiniz gibi 8 Mart Dünya Kadınlar gününde açılışımızı yapmıştık. Dernekler  kanununa göre kuruluştan sonra  kongre yapılması zorunluluğu vardır. Bazı arkadaşlarımız da işleri gereği istifa etmişlerdi.  Biz de hem kon greniz yapmış olalım hem de yeni arkadaşlarla yola devam edelim dedi. İnşallah güzel işler yaparız”  dedi.

Perihan Akgün,Hülya Yüksek,Seviye Aşır ,Semra Öztük,Şenay Demirel Mehmet Alpay derneğin güzel ve iyi işler yapmasını temenni ederek başkan Münevver Acar’a ve ekibine başarılar diledi.


İşte Ak Gönüllüler dernek Yönetimi : Asil

1-Münevver Acar

2-Ülkü Altuntaş 

3-İsa Acar

4-Ayfer Pusa

5-Zübeyda  Acar

6-Musa Acar

7-Süleyman Çengel  

Yedek :

1-Efrahim   Altuğ

2-Selma Öztürk

3-Şerife Karapınar

4-Şenay Demirel

5-Cevat Mutlu

6-Sebahat Mutlu

7-Şerife Top

Denetim  Asil

1-Gülnaz Almaz

2-Ferhat Almaz

3-Halil Acar

Denetim Yedek

1-Serpil Kuru

2-Yasemin Orhan

3-Hülya Yüksel

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34