banner32

Yılmaz Kadan ebediyete göçtü

Sümer Mahallesinin renkli siması ayakkabı ustası Yılmaz Madak Namı diğer Topsakal Yılmaz Sümer Camisinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yılmaz Kadan ebediyete göçtü
Sümer'in renkli siması Topsakal Yılmaz rahmetli oldu 

Sümer Camisinde ikindi namazına müteakip kalabalık bir cemaat tarafından kılınan cenaze namazı ile ebediyete uğurlanan Yılmaz Kadan Namı diğer Topsakal Yılmaz renkli kişiliği ile mahallede sevilen birisi idi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi   

CH
P İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Metin Doğan,İlçe bşk. Barbaros  Doğruel, Yöneticiler Hakan Vardar,Uğur Ulaş,Süleyman Çiftçi.Ali Palancı Mecli üyeleri İlkay Biber,Hasan Hüseyin Üsküdar,Satı Oral,başta olmak üzere çok sayıda camii cemaati ve Sümer halkı merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi İlkay Biber Merhum ile alakalı şunları söyledi

Yılmaz Kadan nağmı diğer top sakal yılmaz abi zeytinburnu ve sümer mahallesinin en eski simalarından birisiydi.Kunduracılık mesleğinde çok iyi tanınan, saygı duyulan,en eski ve önemli adamlarından biriydi.

Çok renkli bir kişiliğe sahipti,farklı birisiydi 

Biber ; Sümer mahallesinde bulunan Bozkurt sahasının yerinde bina temelleri atılırken yapılmak istenen haksızlığa karşı sesini yükseltmesi ile dikkatimi çekmişti.

Kentsel dönüşüm alanında kendi evi olmamasına rağmen, Mahallesindeki komşularının  uğradıkları  haksızlıklara karşı onların yanında olmuş ve onları her alanda savunmuştur. 

Bulunduğu ortamlarda tanınan,saygı duyulan ve çok s
evilen birisiydi.
Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı  dilerim"             












Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34