banner32

Zeytinburnu Emniyet müdürlüğünü kupa heyecanı sardı

Göreve atandığı günden beri hem kendisinden önceki müdürlerin başlatmış olduğu projeleri devam ettiren hem de halk odaklı yaptığı çalışmalarla kısa sürede adından bahsettiren Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan ve ekibi bugün Kıran kırana geçen Haluk Ündeğer Orta okulu ve Abay Ortaokulunun yaptığı voleybol final maçı ile bir çok kategoride plaket ve madalya verildi.

Zeytinburnu Emniyet müdürlüğünü kupa heyecanı sardı

Zeytinburnu
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen Emniyet Kupası  Turnuvası Yıldızlar  Voleybol- Basketbol-Futbol dallarında beş kategoride Zeytinburnu ilçesindeki ilk ve ortaokulları arasında düzenlendi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Modern polislik  olan Proaktif polislik yaklaşımı  gereği suçun  oluşmadan önlenmesi   için halka kaliteli hizmet vererek güvenli yaşam duygusunun artırılması,  Polis-Öğrenci ve Polis-Halk ilişkisinin  en üst seviyeye ulaşması amacıyla  düzenlenen  turnuvalarla gelecek nesillerin sportif ve kültürel faaliyetlerle kendilerini göstererek  zamanlarını daha verimli geçirmeleri,  fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunarak suç olgusundan  uzak kalmaları  amaçlanana etkinliğin finaline ilçe  protokolü ilgi gösterdi.

Emniyet turnuvasının Organizasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim müdürlüğünün başarılı bir şekilde birlikte yürüttüğü çalışma ilçe kaymakamı Mustafa Dündar,Belediye Başkanı Murat Aydın ve Müftü Yusuf İzzettin Konuk’un takdirini topladı.

Merkezefendi mahalle muhtarı
Necdet Baykan ve Zeytinburnu İş Adamları dernek Başkanı Ayhan Özsoy’da dereceye giren okul ve öğrencilere plaket verdi.

Toplum Destekli Polislik Şube  Müdürlüğü personelinin günlerce turnuvanın her türlü çalışması ile yakından ilgilenmesi herkesin takdirini kazandı.

Basketbol  ve Voleybol Final karşılaşmaları 16 Nisan  Salı günü UPS Haluk ÜNDEĞER  Spor Salonu’nda 10:00-11:00-12:00 ‘de oynatılmış  olup hemen akabinde kokteyl verilerek  kupa töreni düzenlenmiştir.

Futbol Final maçı ise  Hasan  DOĞAN Spor  Tesislerinde, Abay Ortaokulu ve 75.Yıl ortaokulu arasında yapıldı. Final maçını Abay Ortaokulu 2-1  kazanarak bu yılın Futbol dalındaki birincisi oldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
ceren şahin
ceren şahin - 10 yıl Önce

şampiyon biziz

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34