banner32

Mimar Uluocak'tan İSÖS'e Destek Sözü!...

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru ve berberindekiler Zeytinburnulu İş adamı Mimar Süleyman Uluocak'ı ziyaret edip ,"Ampüte futbol maçına" davet etti.

Mimar Uluocak'tan İSÖS'e Destek Sözü!...
İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru,Genel Sekreter Ali Kalkmaz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,Genel Kaptan Remzi Özcan ve İSÖS Gönüllüsü ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz,Zeytinburnu iş adamlarından mimar Süleyman Uluocak'ı iş yerinde ziyaret etti.

Başkan Kenan Özüdoğru,sosyal çalışmalara verdiği desteklerle tanınan iş adamı Mimar Süleyman Uluocak'ı İSÖS heyeti adına kutladı ve başarı dileklerini iletti.

Sohbet havasında geçen ve İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) hakkında detaylı bilgilerin konuşulduğu ziyarette, Mimar Süleyman Uluocak, İSÖS Yöneticilerinin ziyaretinden fazlasıyla memnun olduğunu ifade edip,İstanbul Özürlülerspor'un Zeytinburnu'na ayrı bir renk kattığını,bu hafta sonu İstanbul'da oynanacak sezonun son maçına forma reklam desteği vereceğini,uygun bir zamanda da birlikte yemek yiyeceklerini, Karagücü ile 27 Nisan 2013 'te saat 10.45'te Hasan Doğan'daki TRT 3 'ten canlı olarak yayımlanacak Ampute futbol süper lig maçına da katılacağının sözünü de verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34