banner32

İSÖS, Deplasmanda 4-2 Kazandığı Maça Sevinemedi!.

İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) -Gaziantep,Şahinbey Belediyesi Bedensel Engelliler arasındaki " Ampüte Futbol Süper Lig " maçında, evinde İSÖS'e , 4-2 yenilen Şahinbey Belediyesi Bed. Engelliler, Süper lig 'ten bir alt lige düşünce İsöslü futbolcular, buruk bir sevinç yaşadı.

İSÖS, Deplasmanda 4-2 Kazandığı Maça Sevinemedi!.
 SÖS, 4-2' lik Skorla, Dördüncü oldu!..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampüte Futbol Süper Liginin 18.haftası ve  sezonun son maçı Gaziantep'te, Şahinbey Stadı'nda Şahinbey Belediyesi ile İstanbul Özürlülerspor-Ampüte Futbol takımları arasında ,sıcak bir havada oynanan maça misafir takım İstanbul Özürlülerspor hızlı başladı ve Kaptan Gazi ,Deniz Kılıç ile 1-0 öne geçti.

Zeytinburu Times Haber Merkezi 

Golden sonra toparlanan, Şahinbey Belediyesi Bed.Engelliler'in ataklarına İsös'ün emektar kalecisi Remzi Özcan izin vermedi.İlk yarının 1-0 biteceği  sanıldığı sırada sahneye çıkan Şahinbeyli Osman skoru 1-1 olarak değiştirdi.
İkinci yarıda sahada bir" İsöslü Osman Klasiği " izledik...İlk yarıda vasat bir oyun sergileyen, İsmail (Osman ) Uzunçivi,ikinci yarıda  muhteşem oyunu ile hem sahanın yıldızı oldu, hem de attığı 3 golle "hat trick " yaptı.Şahinbey'in ikinci yarıdaki tek gölü Ercan Alagöz'den geldi.
 Misafir takım İstanbul Özürlülersporlular, 4-2 kazandıkları maç sonrası Ampüte Futbol Süper Ligini Dördüncü olarak bitirirken, arkadaşları Şahinbey Belediyesi Bedensel Engelliler'in Süper lig'ten bir alt lig'e düşmesine üzüldükleri için ,galibiyet sevinci yaşayamadan sahayı buruk bir şekilde terk ettiler.seyirciler her iki takımın oyuncularını centilmence mücadelelerinden dolayı uzun alkışladı.
Sıcak Havada,Engelsiz Mücadele !..
TRT'nin çekim yaptığı maçı,Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hulüsi Kalender,ASD Ortopedi Yönetim Kurulu Üyesi -Yazar,  Ali Selman Karadağ,Yıldız Karo'dan İsmail Kurt,Topkapı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sadık Baş,İstanbul Özürlüler Spor  Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru,Genel Sekreter Ali Kalkmaz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut ve İSÖS Gönüllüsü,ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz,Gaziantep ,Şahinbey Belediyesi Bedensel Engelliler Antrenörü Gazi Mehmet Yeter ve seyirciler izledi.
Başkan Özüdoğru'dan Kutlama!..
İstanbul Özürlülerspor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru maçtan sonra yaptığı açıklamada,Ampüte futbola ilgi gösteren TRT'ye,Basın Mensuplarına,Süper lig ve 1.lig'teki Ampüte futbol takımlarının yönetici ve futbolcuları ile traftarlarını,sezonun sona ermesi dolayısıyla sezon boyu mücadelelerinden ve üstün gayretlerinden dolayı hepsini kutlayıp,hayırlı bir yaz tatili diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34