banner32

Zeytinburnu AK Gençlik yenilendi

Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları yaptığı kongre ile yenilendi. Divan başkanlığını il gençlik kolları başkan yardımcısı Abdulhalim Aksu yaptı.

Zeytinburnu AK Gençlik yenilendi
Gençlik Kongresine yoğun ilgi 

Ak Parti Zeytinburu Gençlik Kolları Kongresini Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge,Osman Aşkın Bak,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve İstanbul İl gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin'in katılımı ile yapıldı.    

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Ak Parti bir önceki dönem gençlik kolları başkanı Sercan sayılı bir konuşmaya yaparak üç buçuk yıl yaptığı başkanlık görevinde kendilerini yalnız bırakmayan ilçe başkanı Bahattin Ünver,Murat Aydın ve il gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin'e teşekkür etti.  Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 'de birer selamlama konuşması yaparak 7 Haziran 2015'de yapılacak olan seçimlerde Anayasaya tek başına değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın salona girmesi ile gençler en güçlü alkışı başkan için çalınca salondakilerin bir çoğu değişik yorumlar yaparak başkan nereye mesaj vermek istiyor sorusunu birbirlerine sordu.

İstanbul Times
Tv de Nurşen Örnek ile Yaşama Dair programını sunan eğitimci Seçkin
 Aşçı Ak Parti Zeytinburnu İlçe Gençlik Yönetim kurulu üyesi seçildi. Aşçı'nı n program partneri Nurşen Örnek 'de biz süre önce Sosyal işler birim başkanı Akın Aydın tarafından Engelliler Komisyon Başkanlığına getirilmişti. 

Eski ilçe gençlik kollarının ibra edildiği kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için Av.Necmettin Barman tek liste ile seçime girdi. delegelerin kullandığı oylar ile seçilen Barman'da kısa bir konuşma yaparak Sercan Sayılı ve arkadaşlarına üç buçuk yıllık başkanlığı için teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34