banner32

Ünver'in beyin takımı % 60 oy için kampta

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver kısa bir süre önce yaptıkları 5.olağan Kongrede Bakanlar,milletvekilleri ve il başkanı Aziz Babuşçu huzurunda 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimlerde Zeytinburnu olarak % 60 oy almayı hedeflediklerini söylemişti. Bu hedefe ulaşmak için A takımı ile birlikte Armutlu Tatil köyünde kampa girdi.

Ünver'in beyin takımı % 60 oy için kampta
Ak Parti  Zeytinburnu ilçe yürütme kurulu üyeleri 7 Haziran seçimi öncesi Armutlu'da kampa girdi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve 13 tane icra kurulu üyesi ve aynı zamanda ilçe başkan yardımcısı olan A Takımı 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi  Zeytinburnu'nda yapacakları çalışmaların projelerini masaya yatırmak ve en uygun yönetmi bulmak adına 3 günlük kampa girdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Bahattin Ünver 
telefon ile gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi" Kongremizde söylediğim % 60 oy almak için çalışacağız sözümü laf olsun diye demedim. Bugün ben ve 13 tane yardımcım Armutlu'ya tatil yapmaya gelmedik. Zaten bu mevsim tatil sezonu da değildir. Benim ve arkadaşlarımın hafta içi yorucu ve yoğun işleri olmasına rağmen  hafta sonu çoluk coğumuz ile vakit harcamak var iken biz ülkemizin selameti için seçim çalışmalarımızın yol haritasını belirlemek adına buraya gekdik. Bazı kişiler bu çalışmaları Zeytinburnu'ndan da yapabilirsiniz diyebilirler. Ancak tecrübe ile sabittir ki ilçe içi çalışmalar kamptaki gibi verimli olmuyor. Biz Cuma günü geldik.  Pazar gününe kadar toplantı üstüne toplantı yaparak 7 Haziran seçimlerinin yol haritasını burada belirlemiş olacağız inşallah. Hededimiz 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde % 60 oy almak olacaktır" dedi. 
 

Birim ve ilçe başkan yardımcıları da kendi alanları ile alalakı fikir ve görüşlerini ortaya koyarak ilçe başkanı Bahattin Ünver'in verdiği % 60 lık oy oranınını yakalamak adına çaba sarf edeceklerini ifade ettiler.


Kaynak: İstanbul Times Haber Aajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34