banner32

Sevgi Yiğit : Halkımızın Sağduyusuna güveniyoruz

Gazetemizin Kurucu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi Ak Parti İstanbul Tanıtım ve Medyadan sorumlu il başkan yardımcısı Sevgi Yiğiti ziyaret etti.

Sevgi Yiğit : Halkımızın Sağduyusuna güveniyoruz
Görüşmede Ak Parti’nin sosyal medyadan yararlanma konusu konuşuldu 

Çetiner :31 Mart 2019 seçimlerinde Ak Parti İstanbul il teşkilatının Youtube mecrasında yeteri kadar yararlanamadığını gördüğünü ifade etti. Hüseyin Çetiner İstanbul seçmeninin % 34 ‘ünün genç olduğunu gençlerinde televiyon izlemek be gazete okumak yerine daha çok olayları Youtube de takip ettiğini söyleyerek 31 Mart seçimlerinde yaşanan eksikliğin 23 Haziran da yaşanmamasını dilediğini ve Ak Parti yetkililerinin seçmene bir zarfta kullanılan 4 pusuladan ‘ü nün geçerli olduğunu buna karşın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullanılan oyların neden geçersiz olduğunun basit bir dil ile seçmene mutlaka anlatılması gerektiğini söyledi.

Sevgi Yiğit ziyaret ve bilgi için Çetiner’e teşekkür etti

Sevgi Yiğit İstanbul Timez Yayın Grubu ekibinden Hüseyin Çetiner,Çağla Pekgüleç  ve Furkan Aydemir’e  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Seçinin neden iptal edildiği ile alakalı detaylı bilgilerin Ak Parti İstanbul Milletveikili Avukat Abdullah Güler tarafından verilebileceğini ifade ede Yiğit YouTube mecrasında yararlanma konusunda ise Çetiner tarafından yapılan önerilerin partinin ilgili kurumlarına ileteceğini söyledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34