banner32

Saadet Partisine Doktor başkan

Kemal Yılmaz’ın emekli olup memleketi Kayseri’ye taşınmasından dolayı boşalan Zeytinburnu ilçe başkanlığına daha önce il yönetim kurulu üyesi olan Genel Cerrahi Uzmanı ve sosyolog Dr. Mikail Kabak a atandı.

Saadet Partisine Doktor başkan
SP Zeytinburnu ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak işe hızlı başladı

Henüz genel merkezde resmi olarak ilçe başkanı oldunuz yazısı eline geçmeden görev size tevdi edildi isteğini alır almaz görevinin başına geçti. Kurban bayramında basın mensuplarını, mahalle muhtarlarını arayarak bayramlarını kutlaması ile farklı bir ilçe başkanı olacağı sinyalini veren Dr.Mikail Kabak’a ilk hayırlı olsun ziyaretini Zeytinburnu Tüm Malatyalılar derneği yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

İlk hayırlı olsun ziyareti Malatyalılardan geldi

Ziyaret nedeni ile bir konuşma yapan Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı başkanı Dr.Mikail Kabak şunları söyledi” Dün Şanlıurfalılar dernek başkanı Murat Tufanı Ziyaret geldi.

Ancak benim Murat bey ile ayrı bir hukukum var.  Kurumsal olarak randevu alıp hayırlı olsun ziyaretine gelen ilk dernek Malatyalılar oldu. 

Bu nazik davranışınızdan dolayı başta dernek başkanı Suat Sarıkaya olmak üzere ziyaret’ e katılan  başkan yardımcılarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.

Başkan Dr.Mikail Kabak : Zeytinburnu Saadet Partisi için çok önemli dedi

Henüz çiçeği burnunda Saadet partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğinin hayırlı olsun ziyaretinde önemli  konulara temas etti. İlk önce Milli Görüş lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın ebedi mekanı Zeytinburnu.

İkincisi de partimizin İstanbul il başkanlığı  Zeytinburnu ilçe sınırları içinde olmasından dolayı bu ilçenin bizim açımızdan ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Toplumun her kesimi ile iletişim içinde çalışarak 31 Mart 2019’da yapılacak olan Belediye seçiminde Zeytinburnu Belediyesinin Saadetli bir başkan tarafından yönetilmesi adına elimizden gelen gayretleri ortaya koyacağız dedi.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya Kapımız herkese açık dedi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya‘da “biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Dernek üyelerimiz içinde her partiye gönül veren üyelerimiz var.

Bundan dolayı biz her parti ilçe başkanlığına ziyaretler yaptık. Derneğimizin kapısı da her partiye açıktır.

Saadet Partisi ‘ne atandığınızı duyunca size hayırlı olsun ziyareti yapmak istedik. Sağ olsunlar başkan yardımcılarınız da randevu talebimize kısa sürede olumlu yanıt verdiler ve şu an beraberiz. 

Allah ilçemiz için, ilimiz için ve ülkemiz için yapacağınız çalışmalarda yar ve yardımcınız olsun şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Başkan Vekili, GZP Kurucu Başkanı ve Zeytinburnu Kitabı Yazarı  Hüseyin Çetiner’de kitabını imzalayarak başkana takdim etti

Zeytinburnu’nun hafızası olarak da adlandırılan Değişim ve Gelişim Tarihi içinde Zeytinburnu Kitabı Yazarı, Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) Kurucu başkanı, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Başkan vekil Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de yazdığı kitabı Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe  başkanı Dr.Sosyolog Mikail Kabak’a imzalayarak takdim etti. Dr.Mikail Kabak bu kitabın çalışmalarında kendisine ışık tutacağını ifade ederek Hüseyin Çetiner’e teşekkür etti.

Ziyaret programına Saadet Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyesi Şükrü İpek, Zeytinburnu ilçe başkan yardımcıları Halil Tufan, Şenol Saygı ve Cemil  Karış başta olmak üzere çok sayıda partili hazır bulundu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34