banner32

Saadet Partisinde Mesai Sabah Namazı ile başlıyor

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı Sabah namazının akabinde çalışmalara başlıyor. Gün içinde seçmen ve STK ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürürken akşam saatlerinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Milletvekili adayları ile halkı buluşturarak Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi ittifakının vaatlerini anlatıyorlar.

Saadet Partisinde Mesai Sabah Namazı ile başlıyor
 Milli İttifak mayası tuttu

Son olarak Sümer ve Nuripaşa mahallelerinde seçmen ziyaretlerinin ardından akşam namazını müteakip vatandaşlarla bir araya geldiler.İstanbul 2. bölge milletvekili adayları eski Eminönü Belediye başkanı Lütfi Kibiroğlu,Levent Çotuk ve Hasan Karaaslan,ilçe Başkanı Kemal Yılmaz ve başkan yardımcılarının da katıldığı programmın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kemal Yılmaz yaptı.
İstanbul Times Haber Merkezi 

İlçe başkanı Kemal Yılmaz İslam coğrafyası neden perişan dedi

Yılmaz 
 “Aziz kardeşlerim yeryüzüne bir bakın. Nerede kan,gözyaşı,zulüm varsa  orası İslam coğrafyasıdır. Suriye’dir, Filistin’dir, Irak’tır ya da Afganistan’dır, Pakistan’dır, Keşmir’dir. Buralar sizleri bekliyor. Yeni bir dünyanın kurulmasını bekliyor. Adil bir düzen bekliyor.
Bizlerin adil bir düzen kuramadığımızı görünce üzülüyorlar. Geldiğimiz nokta bakımından da Türkiye hiçbir zaman bugünkü kadar yalnızlığa itilmemiştir. Yazık ki, tam 56 yıldan beri Osmanlı’nın torunlarını, Fatihlerin torunlarını Batı’ya,  katillere hazır olda bekletiyorlar. Avrupalılar ise Türkiye’ye geldiklerinde en lüks saraylarımızda ağırlanıyorlar. Sonra da bizi soykırımcılıkla suçluyorlar.
Türkiye bu tür suçları hiçbir zaman işlemediği gibi buna müstehak değildir” dedi.

Saadet’in vekilleri bilgi birikimleri ile dikkat çekiyor

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz'dan sonra Milletvekili adayı Hasan Karaaslan söz aldı. Karaaslan “Eğer mevcut iktidarın gerçek niyetleri Türkiye’yi demokratikleştirmek ve her türlü görüşü mecliste temsil ettirmek ise bunu yapmadılar. Şimdi diyorlar ki, bu gömlek bu bedene dar geliyor. Başkanlık sistemine geçilmeli diyorlar. Hayır, siz millete memleketi dar ettiniz. Başkanlık sistemini neden istiyorlar? Çünkü iktidarlarını ömür boyu sürdürmek istiyorlar. Bir de HDP ile yaptıkları anlaşma gereği özerklik vermek için.
Bu millet bu oyunun farkında. Buna asla geçit vermeyecektir. Biz, ülkemizi demokratik ve sivil bir anayasaya kavuşturacağız. Seçim barajını kaldıracağız. Hazine yardımlarını adil dağıtacağız. Onlar bizim bir araya gelemeyeceğimizi düşündüler. Ama onlar bizim ‘inananlar kardeştir’ sözüne ne kadar bağlı olduğumuzu bilemediler. Milli İttifak’ımız iktidarında Türk İslam coğrafyasında bozulan 
tüm ilişkilerimizi düzelteceğiz. İslam birliğini kuracağız.” dedi. 

Zeytinburnu’nun bağrından kopan vekil namzedi Levent Çotuk ülke darboğazda dedi

Zeytinburnu'lu Milletvekili adayı Levent Çotuk ise konuşmasında " Türkiye’nin çok büyük bir darboğaz içinde olduğunu, ekonomik ve siyasi olarak çöküşe sürüklendiğini söyledi. Bu kötü gidişe dur diyecek tek partinin Saadet Partisi olduğunu iddia etti.7 Haziran 2015 seçimleri ülkemiz adına bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin bölgemiz ve İslam coğrafyası içinde ayrıca bir önemi vardır. Bu seçimler varlık ve yokluk seçimi.” dedi. Çotuk ayrıca halkımızın teveccühünün çok olumlu olduğunu ve Milli ittifakın maya tuttuğunu gözlemlediğini belirtti.

Kibiroğlu,Bu Kötü gidişatı ancak Milli Görüşçüler değiştirir dedi

Son olarak Emimönü eski belediye başkanı ve Saadet Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Lütfi Kibiroğlu söz aldı. Kibiroğlu Türkiye'mizin gidişatının çok kötü olduğunu,Ekonomik sıkıntılar,dış politikadaki yanlış yönetim ve ahlaki erozyonların ayyuka çıktığını söyledi.
Kibiroğlu sözlerine şöyle devam etti "Bu gidişatı değiştirecek olanlar sizlersiniz. Bir araya gelip bu oyunu bozmamız lazım, 77 milyonun tamamına sesleniyoruz. Diyoruz ki; Ayşeler, Fatmalar, Hasanlar, Hüseyinler gelin yaşanabilir bir Türkiye’yi yeniden kuralım. Adil düzeni yeniden inşa edelim. İşçi, memur, emekli, engelli kardeşlerimize sesleniyorum. Gelin yeni bir Türkiye kuralım. 8,5 milyon engeli insanımız var Türkiye’de.

Bunların dertleriyle ilgilenecek bakanlık yok. Biz Engelliler Bakanlığı kuracağız.  Emeklilerimize sesleniyorum. Sıkıntılarınızı biliyorum. Yetki verin çözelim. Emekliler Bakanlığı kuralım, sizin için uğraşsın. Kredi borcuyla ezilen esnafımıza sesleniyorum. Sıkıntılarınızı biliyoruz, faizsiz kredi verelim diyoruz. 

Memur kardeşlerime sesleniyorum. Sen yıl içinde yüzde 2,5’e mi yoksa yüzde 50 zamma mı razısın. Modern köle yapılan taşeron işçilerimize sesleniyorum. Gelin bir olalım. Hepinizi kadroya alalım. Bunları yapmak görünüşte zor gibi gözüküyor ama zor değil. İktidar kaynağı nereden bulacağımızı soruyor. Son 12 yılda 600 milyar lira faiz ödendi. 

Peki kaynağı nereden buldun. 2015 yılı bütçesine sadece faiz ödemesi için 54 milyar lira ödenek kondu. Bu 54 miyarı öderken kaynağı nereden bulacaksın. Tabi ki fakir          fukaradan alacak. Ak Saray’ın maliyetinin en az 10 milyar lira olduğu söyleniyor. Peki kaynağı nereden buldunuz. Siz bu kadar parayı babanızın çiftliğinden mi getirdiniz. Değerli kardeşlerim, verecekleri cevapları yok. Konuşturmayın diyorlar.
Hatta televizyonlara çıkmamızı engelliyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar temiz yürekler, imanlı kalpler bizimle beraberler. Saadet Partisi bu ülke için bir pusuladır. İslam alemi için bir rehber. Dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34