banner32

Rumeliler’den Cüneyt Tezcan’ın gecesine büyük ilgi vardı

Rumeli kökenli iş adamı ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı Cüneyt Tezcan’ın Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde yaptığı aday tanıtım gecesine Rumeliler damga vurdu.

Rumeliler’den Cüneyt Tezcan’ın gecesine büyük ilgi  vardı
Tezcan her zamanki gibi mütevazi idi

Genç iş adamı Cüneyt Tezcan ‘ın kısa sürede Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatına adapte olup sevilip sayıldı.  Tezcan yedek yönetim kurulu üyeliğinden meclis üyeliğine uzanan serüveni efendi ve saygın duruşu sayesinde oldu. Herkese karşı sevgi ve saygı çerçevesinde sağlıklı bir iletişim kuran Meclis üyesi adayı iş adamı Cüneyt Tezcan’ın başarısı Rumelili hemşehrilerini mutlu etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Tezcan’ın selamlama konuşması manidardı

Yaptığı kısa,anlamlı ve etkili konuşması ile salondakilerin ayakta alkışlaması görülmeye değerdi. Tezcan bu seçim sen ben meselsi değil. Ülke meselesi haline geldi. İlçede Murat Aydın’a, İBB de Kadir Topbaş’a  ve dolayısıyla büyük ustanın kadrolarına vereceğimiz oylar ile sandıkları patlatmanız gerekir dedi.

Tüm Rumeli dernek başkanı Recep Akan  yaptığı konuşmada Cüneyt arkadaşımız derneğimizin yönetim kurulu üyesidir. Biz her zaman arkasındayız.Allah çıktığı yolda önünü her daim açık eylesin dedi. Meclis üyesi hemşehrisi Cüneyt Tezcan’a çıktığı yolda başarılar diledi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptıkları konuşmada son gelişmeler değinerek yaşanan gelişmelerin halkımıza anlatılması gerekir dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı iş adamı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada halkımızın kalp gözü açık oynanan oyunları herkesten daha net ve doğru görüyor. Halkımızın feraseti her şeyin üstündedir. Bu seçimde de halkımızın başbakanımıza  ciddi bir omuz vereceğini düşünüyorum. Aslında burada şey konulmak mümkün ama Makedonya’da çok değerli bir misafirimiz var ben o daha çok konuşsun diye sözlerimi kısa keseceğim dedi.

Murat Aydın’da istikrarın gelişme için şart  olduğunu ifade ederek İlçemize yerleşen bir çok Suriyeli var.Birisi ile tanıştım. Adam kendi memleketinde hali vakti yerinde bir iş adamı imiş.İşyerine Bomba isabet edince tüm varlığı elinde gitmiş. Adam varlıklı iken garip düştü.Evinde doğalgaz vardı ama yakmıyordu. Ben neden yakmıyorsun deyince adamın gözlerinden sicim gibi yaş aktı. İşte istikrar olmayınca sahip olduğumuz malların hiçbir işe yaramadığını bu örnek ile canlı bir şekilde gördüm.

Değerli hemşehrilerim. Bu seçim beni ilçede Kadir Topbaş’ı da İBB de aday etme seçimi değil. Burada başbakan’ın seçmen desteği ölçüleceği için ne olursunuz bu sefer parti farkı gözetmeyin ülkemizin istikrarlı bir şekilde ilerlemesi için  başbakan’a oy verin dedi.

Gece Rumeli sanatçısı Arif Şentürk’ün güzel eserleri ile keyifli bir şekilde  devam etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34