banner32

Murat Aydın işe hızlı başladı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 4.kez aday gösterildiği Zeytinburnu'nda işe hızlı başladı. İlk önce Sabah Namazından sonra cami cemaati ile Kahvaltıda bir araya geldi. Cuma namazından sonra ise Beştelsiz Camisinden 58 Bulvar'a kadar karanfil dağıtarak esnaf ziyareti yaptı.

Murat Aydın işe hızlı başladı
Murat Aydın 4.dönemine Çok hızlı başladı

Partisi tarafından dördüncü kez Zeytinburnu'nda aday olarak gösterilen tecrübeli başkan Murat Aydın seçim çalışmalarına çok hızlı başladı.

Zeytinburnu Times Times Haber 


Seçime 59 gün kala fırtına gibi esti 

Başkan Murat Aydın ve ekibi seçime 59 gün kala işe şafakta Emine İnanç Vakfı camisinde kılınan sabah namazı ile bismillah diyerek başladı.

Akabinde ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu

Ak Parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanı Murat Aydın'ın rehavetten uzak seçim çalışması ile Zeytinburnu'na adeta seçim bugün başlamış dedirtti.

Sevgi yürüyüşü renkli geçti

Cuma namazından sonra Beştelsiz camisinde başlayan sevgi yürüyüşüne çok sayıda  Meclis üyesi aday adayı,mevcut meclis üyesi ve Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Namaz çıkışı ilk önce Beştelsiz seçim bürosu ziyaret edildi. Daha sonra esnafa karanfil dağıtılarak 58 Bulvar caddesine kadar yürüdüler. Çok sayıda zenci vatandaşında destek verdiği Murat Aydın'ın seçim kampanyası çok renkli görüntülere sahne oldu.

Murat Aydın Rabbim bizi mahçup etmesin dedi

Gazetemiz ve İstanbul Times Tv sahalara yaptıkları hızlı iniş ile alakalı bilgi aldığı Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın heyecanlı bir şekilde işe başladıklarını ifade ederek  bu hızımız ,ahengimz bozulmadan büyük usta'ya layık olmak adına elimizden geleni yapacağız dedi.  

Halkımızın desteği ile Belediyeyi yine kazanacağız inşallah. Amacımız ilçemizde en çok oyu alarak İstanbul rekoru kırmaktır. İnşallah süreç tüm siyasi partilerimiz için kazasız belasız bir şekilde tamamlanır temennisinde bulundu.


Kaynak :İstanbul Timet Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34