banner32

Mükremin Tekin Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Önceki dönem Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi sanayici iş adamı Mükremin Tekin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimde meclis üyesi olabilmek için aday adayı başvuru dosyasını Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta ‘ya yaptı.

Mükremin Tekin Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
 O tam bir Sivil Toplum Kuruluşu Gönüllüsü

İstanbul Ticaret Odası‘nın en büyük komitesi olan 45 nolu Müteahhitler meslek komitesinde Meclis Üyesi olan Mükremin Tekin aynı zamanda Konya Sanayici İş Adamları (KONSİAD) kurucular kurulu üyesi  ve başkan yardımcısı olarak da görev yapıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Önder Sanayici İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) yönetim kurulu üyesi, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat komitesi üyeliği başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer alan Mükremin Tekin’in bir çok sosyal proje içinde yer almış olması diğer bir özelliği olarak ön palan çıkıyor.

Tekin, İstanbul Ticaret Odası’nın en büyük Meslek Komitesi olan Müteahhitler meslek komitesinde olmasının Zeytinburnu Kentsel Dönüşümü için çok güzel çalışmalar yapabileceği şeklinde değerlendirilmesi Mükremin Tekin’in Zeytinburnu için faydalı bir meclis üyesi olabileceği yorumlarına neden oluyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34