banner32

Mardinliler Abdülhakim Kayayı bağrına bastı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi adayı iş adamı Abülhakim Kaya’nın tanıtım gecesinde Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi Mardinlilere dar geldi.

Mardinliler Abdülhakim Kayayı bağrına bastı
Adülhakim Kaya yine farkını ortaya koydu

Has Parti ilçe başkanlığı döneminde ses getiren çalışmalara imza atan Mardinli iş adamı Abdülhakim Kaya Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyeleri içinde başkanın Kontenjanında listeye girdi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı hemşehrileri ile bir araya gelmek isteyen Meclis üyelerine kültür merkezinde aday tanıtım gecesi yapabileceklerini söyledi.

Bu talep doğrultusunda daha önce bir çok meclis üyesi adayı gece yaparak hemşehrileri ile bir araya gelmişti. Bu sefer’de en kalabalık geceyi yapanlardan birisi Abülhakim Kaya oldu. Kaya’nın gecesinde ZKSM doldu taştı.

Kaya açılış konuşmasında şunları söyledi;

Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Mardinliler dernek başkanı A.Fuat Bodur,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver. Zeytinburnu belediye başkanımız Murat Aydın başta olmak üzere beni yalnız bırakmayan tüm siyasi büyüklerime ve Mardinli hemşehrilerime teşekkür ederim.

Ünver  ve Aydın’da bir selamlama konuşması yaptı

Daha sonra Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptıkları konuşmalarda bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını ifade ederek bu seçim Başbakan’a destek dış güçlere cevap olmalıdır ifadelerini kullandılar.

Aday tanıtım programı gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34