banner32

Malatyalılardan İyi Partiye Ziyaret

Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığına bir süre önce Ahmet Çelik atanmıştı. Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Başkanı Suat Sarıkaya ve yönetim İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının hayırlı olmasını diledi.

Malatyalılardan İyi Partiye Ziyaret
Başkan Ahmet Çelik samimi bir ortam da misafirlerini ağırladı

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Başkanı Suat Sarıkaya ,başkan yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Orhan’dan oluşan heyeti  kapıda karşılayan Ahmet Çelik ve yönetimi samimi bir ortamda konuklarını karşıladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Çelik 

İlçe başkanı Ahmet Çelik ziyaret nedeni ile şunları söyledi:

Öncelikle Zeytinburnu’muzun güzide bir derneği olan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Sayın Suat Sarıkaya, yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Orhan beye ilçe başkanlığımıza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim.

Hep beraber ilçemizi daha iyi bir  konuma getirmek için el birliği ile çalışmak zorundayız. Bugün itibari ile seçim kurulunda yönetim kurulu üye onayımızı aldık. Biz ideoloji merkezli bir siyasi çalışma yapmayacağız.

Zeytinburnu ilçemizin Trafik, Kentsel dönüşüm ve Uyuşturucu  madde ile olan problemleri üzerinde yoğunlaşacağız. Başkan Çelik sözlerini her şey Zeytinburnu için daha iyi olacak şeklinde tamamladı.

Zeytinburnu Malatyalılar Dernek Başkanı (ZEYMADER) Suat Sarıkaya bir STK olarak ilçemize hizmet eden her partiye eşit mesafedeyiz dedi

ZEYMADER başkanı Suat Sarıkaya’da ziyaret  nedeni ile yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı olarak atanan sayın Ahmet Çelik ve  arkadaşlarına başarılar dileriz. Dernek olarak bizim kapımız ve gönlümüz bütün siyasi  partilere açık.  Sayın Çelik ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

Dernek başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner ve Mehmet Orhan’da İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik ve yönetimine başarılar diledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34