banner32

Malatyalılar'dan Delibalta’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yakın süre önce yapılan yapılan Ak parti Zeytinburnu 6.Olağan Kongrede ilçe başkanı seçilen Abdulselami Delibalta’yı ziyaret eden Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Yönetimi Başkana ve ekibine başarılar diledi.

Malatyalılar'dan Delibalta’ya  Hayırlı Olsun Ziyareti
 Delibalta Malatya’lılar ülke için çok önemli dedi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Abdulselami Delibalta Malatyalıları  samimi bir şekilde  karşılayarak kendisinin de Rizeli olduğunu ülkeye hizmet konusunda Malatya ve Rize’nin önemli yerler tuttuğunu ifade ederek Ak Parti Zeytinburnu ilçe binası ilçe halkımızın ortak yeridir. Bizden talep beklemeden sürekli buralarda olmanızı isteriz dedi.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya ‘da yakın bir süre önce kongre yaptınız siz ve yönetiminize başarılar dilerim.  Bizim derneğin kapısı ülkeye hizmet eden bütün siyasi partilerimize her zaman açıktır.  Sizi de bizim derneğe bekliyoruz dedi.

Gazetemizin kurucu imtiyaz sahibi ve aynı zamanda Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkan yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de daha önce Ak Parti’de mahalle başkanlığı ,İlçe yönetim kurulu üyeliği ,ilçe başkan yardımcılığı  ve il koordinatörlüğü yaptığını ifade ederek yeni yönetimin genç ve samimi olmasını önemsediğini ifade edere 24 Haziran 2018 seçimlerinde başarılar diledi. Çetiner  konuşmasında ben Malatya Kale ilçesindenim .

Bizim ilçe Türkiye genelinde Ak Parti’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’ dan daha çok oy verdiğini Türkiye’de Adıyaman’ın Sincik ilçesinden sonra en çok oy veren ilçe olduğunu hatırlatarak Delibalta’ya aslında benim sizden Ak Parti’ye destek istemem gerek diyerek esprisi yapması herkesi gülümsetti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34