banner32

Kazlıçeşme Bozkurtlara Dar Geldi

MHP Kazlıçeşme meydanında adeta gövde gösterisi yaptı,mitinge ise herkesin bozkurt işareti yaptığı anlar damga vurdu.

Kazlıçeşme Bozkurtlara Dar Geldi
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenen MHP İstanbul mitinginde yaptığı konuşmada, alandaki kalabalığın düşmanları çatlatıp dostları güldürdüğünü söyledi.        Gıpta edilecek, hayranlık uyandıracak, imrenilecek mahşeri bir atmosferde alandakilerle birlikte olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bahçeli, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yürüyüşlerinin saat kadranında saniye ibresi kadar hızlanacağını ve katlanarak hedefe varacağını belirterek, "Yürü ey Türkiyem, yeni bir kurtuluşun doğum günü 7 Haziran. Yürürken engelleri görüyoruz, önümüze kazılan hendekleri geçiyoruz. Yürürken oyunları bozuyor, tuzakları yarıyor, provokasyonları alt üst ediyoruz" dedi.


 
Sonrasında İstanbul'da miting yapmalarını engellemek için önlerine her türlü zorluğun çıkarıldığını iddaa eden  Bahçeli, miting için Kazlıçeşme Meydanı'nın kendilerine tahsis edilmesi sürecini anlattı.


Bahçeli, seçimlerin barış, huzur, güven ve demokratik yarış içinde geçmesini temenni ederek, siyasi partilere ve milletvekili adaylarına başarılar diledi.


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34