banner32

İyi Parti'den Gazetemiz Ve Tv' mize Ziyaret

İyi Parti Zeytinburnu İlçe başkanı İşadamı Hasan Hoşben ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyeti Gazetemiz ve Televizyonumuzun imtiyaz sahibi aynı zamanda Gelişim Ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu İsimli Kitabında yazarı olan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i Genel merkezimizde ziyaret ederek Zeytinburnu, İstanbul ve ülke gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundular.

İLÇEBAŞKANI HOŞBEN HAZIRLADIKLARI "GÖÇMEN RAPORU,VE ZEYTİNBURNU AFET TOPLANMA ALANLARI" ÇALIŞMA KİTAPÇIKLARINI ÇETİNER'E TAKDİM ETTİ,ÇETİNER DE 2008 YILINDA BASIMINI YAPTIĞI ZEYTİNBURNU KİTABINI HOŞBENE'E TAKDİM ETTİ...

İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Hasan Hoşben beraberinde Teşkilat başkan yardımcısı Tekin Utku,Kadın Politikalarından sorumlu İlçe başkan yardımcısı Serap Pul,Etik Kurulu Üyesi Aliman Kaya,ilçe sekreteri Esin Karayazı'dan  oluşan İyi Parti heyeti İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi  Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i idare merkezlerinde ziyaret ederek Zeytinburnu,İstanbul ve Ülke gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundular.

İlçe başkanı HOŞBEN,Göçmen raporu ve Afet toplanma alanları ile alakalı hazırladıkları çalımalar hakkında Çetiner'e bilgi verdi. İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de 2007'de hazırladığı ve 2008 yılında basınımı yaptırdığı "Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu" ilçesinin kitabını yazarken içenin bir çok sorununa daha yakından vakıf olduğunu ifade ederek 1999 yılında yaşanan Marmara depreminden sonra Zeytinburnu Kentsel Dönşümün merkezi olacaktı ama ne yazık ki aradan geçen 21 yıla rağmen üzülerek ifade edeyim ki istenilen oranda bir gelişim ve değişim yaşanmadı dedi.

İyi Pparti Zeytinburnu ilçe başkanı Hasan Hoşben ve beraberindeki heyet İstanbul Times Tv Özel Youtube ve İstanbul Times Haber  kanallarınızda yayınladığınız sokak röportajları ile halkın gerçek gündemini milyonlarca kişiye ulaştırmanız büyük bir başarıdır. Hakkınızda Cumhurbaşkanına hakaretten dolayı aldığınız 14 ay hapis ve 15 bin TL  para cezası için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.İnşallah bundan sonra daha yakın bir şekilde beraber Zeytiburnu İlçemizin sorunlarına çözüm bulmak adına gayret edeceğiz dedi.

Programın Videosu ZeytiKöyTv YouTube kanalında... 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 12:41

Sevcan ÇOBAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34