banner32

Hüseyin Çetiner İlçe Başkanlığına Aday

AK PARTİ Zeytinburnu ilçe başkanlığının kuruluş sürecinde yer alan Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner yakın bir zaman içinde yapılacak olan ilçe kongresinde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. 7 Ağustos 2017 Pazartesi günü Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatında yapılacak olan TEMAYÜL yoklamasında bütün dostlarından ve destekçilerinden oy beklediğini ifade eden Çetiner üyeleri sandık başına davet etti.

Hüseyin Çetiner İlçe Başkanlığına Aday
Gazeteci Yazar Siyaset adamı Hüseyin Çetiner Kimdir ?

1972 yılında Malatya’nın Kale ilçesine bağlı eski ismi ile Pirot yeni ismi ile Kıyıcak Köyünde dünyaya geldi.

İlkokulu kendi köyünde bitirdi. Ortaokulu Cağaloğlu Mahmutpaşa Ortaokulunda tamamladı. Lise Tahsilini ise İstanbul Aksaray’da  bulunan Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Lisans (Üniversite) eğitimini de Eskişehir  Anadolu Üniversitesinde yaptı.

1993’da Malatya’ da ki okullarda kaynak kitap olarak okutulan Malatya Kitabının yazdı ve basımı yaptırdı.

Aynı kitap daha sonra 3 basım daha yaparak yüz binlerce öğrencinin yararlandığı bir kaynak eser oldu.

Çetiner 2008 yılında doyduğu yer olan Zeytinburnu’nun kitabını da yazdı. Bu kitap ta  “Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu” ismi ile yayınlandı.

2002’de Ak Parti İstanbul’da henüz ilçe teşkilatlarını kurarken İlçe kurma görevi verilen Ahmet Dokumacı ile irtibata geçti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu parti de hangi görev  verilirse verilsin seve seve yapacağını söyledi.

O zaman İlçenin en büyük 2.Mahallesi olan Sümer’in Kurucu Mahalle başkanlığı görevi verildi. Mahalle lokalini kendi maddi ve manevi  imkanlarını ile açtı.

13 Ay sonra yapılan ilk ilçe kongresi ile 13 mahalle başkanı içinde Üniversite mezunu olan tek mahalle başkanı sıfatı ile ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

28 Mart 2004 Yerel Yönetim seçimlerinden sonra  ilçe başkanı yardımcısı oldu. 28 Mart 2004 yerel yönetim seçimleri öncesi Kazlıçeşme de yapılan mitingin tertip komitesi içinde yer aldı.

Alanı saat 12.30 ‘da CHP ye teslim etmeleri gerektiği halde başbakan Erdoğan’ın  alana geç gelmesinden dolayı zamanında alanı CHP ye teslim etmedikleri için haklarında açılan Kamu davası ile 3 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILDI.   Çetiner’in ilçe başkan yardımcılığı  2006 ortalarına kadar devam etti. 

Bu tarihten 29 Mart 2009 tarihine kadar Ak Parti İstanbul İl başkanlığında beldelerden sorumlu il koordinatörü olarak görev yaptı.

29 Mart 2009 Yerel yönetim seçimleri için Ak  Ak Parti Başakşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu.

Zeytinburnu ile yatan ve Zeytinburnu sevdası ile kalkan Hüseyin Çetiner ilçede bulunan tarihi mekanların yerli ve yabancı turistlerin hizmete sunmak için 12 arkadaşı ile beraber Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) kurdu. Güzel çalışmalara imza atan platform her kesimin takdirini görüyor.

6 Şubat 2008’de Kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğu İstanbul Times Gazetesi’nin ilk sayısını yayınlayarak gazeteciliğe başladı.

Aradan geçen 10 küsür yılda Yayın Grubunun halka ulaşma ağlarını çok geliştirdi. Çetiner 10 yıl içinde Yayın Grubuna şunları kazandırdı:

İstanbul Times Gazetesi

www.istanbultimes.com.tr

Zeytinburnu Times Gazetesi

www.zeytinburnutimes.com

Başakşehir Times Gazetesi

www.basaksehirtimes.com

www.insaatemlakdunyasi.com

www.bagcilartimes.com

www.İstanbultimes.tv    (WEB TV)

www.istanbulunsesi.tv

İstanbul Times Tv Özel   You Tube Kanalımız (Sokak Rportajları  8 Milyon  Takipçisi var)

İstanbul Times Tv Haber You Tube Kanalı

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

İstanbul Times’ı oldukça güzel bir yere getiren Hüseyin Çetiner’in imtiyaz sahibi olduğu yayın kurumları ortalama olarak günlük çoğunluğu İstanbul’dan olmak üzere  2 milyon civarında insana ulaştığı biliniyor.

Çetiner Evli 4 çocuk sahibi Türkçe, Kürtçe ve İngilizce dillerini bilmektedir.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığına hizmet için aday olduğunu ifade eden Çetiner 1992 Körfez harbinden sonra Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden ilçeye olan göçler ile ilçenin DEMOGRAFİK yapısı değişti.

Değişen bu yapıyı yakından tanıyan Hüseyin Çetiner 2019’da yapılacak olan 3 seçimde % 51 oy alınması adına ilçede yaşayan seçmenin büyük çoğunluğuna dokunacağına inanıyor.

Temayül için oy kullanacak üyelerimizin ve parti Üst düzey yöneticilerimizin  ilçe başkanı adaylarını belirlerken toplumun geneline hitap edebilecek adaylara şans verilmesi 2019 da 3 seçime girecek olan Ak Parti için büyük bir şans olduğuna inanıyorum.

ÇETİNER ümmet anlayışını benimseyen yapısı ile bütün seçmeni ve ilçe teşkilatını kucaklayacağına inandığını ifade etti.

İlçenin KİTABINI yazan ve İlçede Gazete ve televizyon yayını yapan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ilçeyi en iyi ve çok tanıyan ve ilçede iyi derece tanınan bir şahsiyet olması adaylık şansını artıyor.

Daha Detaylı Bilgi İçin :

Hüseyin ÇETİNER

[email protected]

Gazete Tele   :  0212-415 82 05   Web Tv Tel :  0212-415 17 29  GSM Tel  :  0532- 344 05 12


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34