banner32

HDP Zeytinburnu belediye başkan adayı GÜNDEM'in konuğuydu

Halkların demokrasi Partisi (HDP)Zeytinburnu eş başkan adayı Dr.Hüseyin Güngör İstanbul Times Tv nin canlı yayın konuğu oldu

HDP Zeytinburnu belediye başkan adayı GÜNDEM'in konuğuydu
HDP Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr.Hüseyin Güngör projelerini anlattı



Diş Hekimi Hüseyin Güngör ve Filiz Öz Çakır'ın eş başkanı olduğu HDP Zeytinburnu Belediye başkan adaylarından Diş Tabibi Hüseyin Güngör İstanbul Times Tv de yayınlanan GÜNDEM programının canlı yayın konuğu oldu.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  



Türkiye Hakları içinde Romanlar ilk Kürtler ikinci sırada mağdur 



Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programında ilginç konulara temas eden Güngör Toplumun büyük bir kesiminin kendilerine karşı önyargılı olduğunu ifade ederek bizim amacımız halkların kardeşliğini pekiştirmek eşit ve özgür bir şekilde insanların bir arada yaşamasını sağlamaktır dedi.



Zeytinburnu Kültür Merkezi insanı kasıyor daha şık ve güzel bir bina olabilirdi



Zeytinburnu bitişik nizam çarpık bir kentleşme ile karşımıza çıkıyor.Eski ve sağlam olmayan binalarda yaşayan halkın hiç bir can ve mal güvenliği yoktur. Yerel yönetimlerden sorumlu olan Belediye başkanı bu konuda çok çalışması lazım dedi.



Sağlık'tan spor'a,yaşamdan kültür'e kadar bir çok konuda sorular soran Çetiner'in tüm sorularını samimi bir şekilde cevaplandıran HDP adayı Diş tabibi Hüseyin Güngör'ün söyleşini dinlemek için www.istanbultimes.tv yi izleyiniz.



Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34