banner32

HDP 'li Altan Tan Zeytinburnu'nda halka hitap etti

HDP Diyarbakır Milletvekili ve İstanbul adayı Altan Tan Zeytinburnu meydanında binlerce vatandaşa hitap ederek 7 Haziran 2015 seçimi için halktan destek istedi. Açılış konuşması HDP Zeytinburnu eş ilçe başkanı Mehmet Emin Elik ve diğer eş başkan yaptı.

HDP 'li Altan Tan Zeytinburnu'nda halka hitap etti
Altan Tan seçim arabasının üzerine çıkıp halka "Esselamünaleyküm"diyerek seslendi 



Tecrübeli siyasetçi Altan Tan bir çok konuda mizahi benzetmelerde bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günde 5 saat konuştuğunu iddia etti. Kısa bir süre önce Diyarbakır da bir geline kayınvaliden günde 5 saat konuşsa ne yaparsınız dedim.Kadın hiç düşünmeden balkondan atarım dedi.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi 



Kürtler İslamiyetin bayraktarlığını yapmışlardır Hiç bir kimse Kürtlere islami konularda ders veremez. Selahaddin-i Eyubi Küdüs' ü alana kadar gülmeyeceğieni ifade eden bir Kürt alimidir. Ahmed-i Hani bir Kürt alimidir. Bediüzzaman Said-i Kurdi başta olmak üzere bizim topraklarda ününü dünyaya yayılşmış islam alimi yetişmiştir. Kimse biz kürtleri islam dini ile problemi varmış gibi göstermesin. Cumhurbaşkanı güya tarafsız olacağına yemin etti. İşi gücü bırakıp HDP 'nin baraj altında kalması için çalışıyor. Siyasi liderlerin kendi partilerine oy toplamak gibi makul ve mantıklı bir durum var iken HDP ye oy verilmesi adına alenen çalışmaları kendilerine oy değil HDP'ye oy vermeyin telaşına girmişler. Abbas yolcu bağlasan durmaz. Yalandan burnu pinikyo gibi uzayan kişiyi hepiniz biliyorsunuz   Sizler seçim barajlarını yıktınız. İnşallah 7 Haizran günü de bu kararınızı sandık ile tescil edeceksiniz. HDP' nin  korkusu onları panikletti. Seçim başlar başlamaz 400 vekil alalım diye konuşmaya başladı. Daha sonra 330 da olabilr dedi. Ama şu an 235'e kadar inmişler.  Biz halkın içinde olan kişileriz. Halkımız da bizim samimiyetimizi ve çabamızı biliyor ve görüyor.İnşallah 8 Haziran da HDP'li vekiller olarak TBMM'ne gümbür gümbür gireceğiz. Altan Tan bir çok konuya temas ederek sözlerini bitirdi. Haberin görselini www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34