banner32

Gökhan Arat,resmen CHP İstanbul 2.Bölge aday adayı

Endüstri Mühendisi iş adamı Gökhan Arat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul 2.bölgede milletvekili aday adayı oldu. Arat, adaylığını açıkladığı toplantıda yaptığı konuşmada CHP Örgüt mensuplarının kalbine su serpti.

Gökhan Arat,resmen CHP İstanbul 2.Bölge aday adayı
CHP,Zeytinburnu İlçe başkanı Barbaros Doğruel Gökhan Arat ve destekçilerini samimi  bir şekilde karşıladı    

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütüne ailesi ve kalabalık bir ekiple gelen genç Milletvekili aday adayı Gökhan Arat yaptığı konuşma ile tecrübeli siyasetçilerde not aldı.

Gençlik Gelecek,gelecek örgürleşecek diyen genç milletvekili aday adayı konuşmasında çok yakın bir gelecekte CHP İstanbul 2.bölge üyeleri ve örgüt yöneticileri ile daha geniş katılımlı bir toplantı yapacağını ifade ederek bugün burada resmen aday adaylığımızı yapmaya geldik. CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Barbaros Doğruel ve ekibi bizi çok sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. Kendisi ve ekibine teşekkür ederim dedi.


Arat,Varlık içinde, birlik içinde, Özgür Biçimde CHP,nin başarısı için çalışacağına söz verdi

Ailesi başta olmak üzere yüzlerce destekçisi ile CHP,Zeytinburnu ilçe başkanlığına gelen Gökhan Arat yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar önce cemaatler ile alakalı söylediği sözler sanki bugün için söylenmiş gibiydi.

İşte Gökhan Arat’ın konuşması;

Konuşma yayına hazır hale getiriliyor………………..

………………


Endüstri Mühendisi İş adamı Gökhan Arat kimdir ?

Gökhan Arat, 1985 yılında Zeytinburnu’nda doğdu. Zeytinburnu İsmail Rüştü Olcay Lisesi’nden mezun olduktan sonra  eğitim hayatına uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde devam edip Endüstri mühendisliğinden mezun oldu.

İngiltere’de eğitim alanı ile ilgili 3 yıl boyunca yabancı dil eğitimi aldı. Yurda döntükten sonra Tekstil ve İnşaat sektöründe hizmet veriyor. 

CHP,li bir ailede büyüyen Gökhan Arat 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde aday olabilmek için kendisini CHP İstanbul 2.Bölge üyelerine emanet ettiğini ifade etti.


Kaynak:İstanbul Times Haber
Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
anonim
anonim - 9 yıl Önce

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENÇLERİNDİR BÖYLE GENÇ ADAMLARA YER VERMELİLER UMARIM ZORLU MÜCADELEYİ BAŞARILAR SAYGILARIMLA SELAMLAR

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34