banner32

Finali Mahmut Şengül Yaptı

Ak Parti meclis üyelerinden hemşehrileri Zeytinburnu’nda çok olanların yaptıkları destek ve dayanıma gecelerinin en sonunu Malatyalı Mahmut Şengül yaptı. Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılan programda Malatya’lı STK lar hemşehrileri Mahmut Şengül’ü yalnız bırakmadılar. Radyo programcısı Ali Biricik’in(Düş Bahçesi Ali) yaptığı sunumla program geç saatlere kadar devam etti.

Finali  Mahmut Şengül Yaptı
Şengül kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti

Basın olarak sadece İstanbul Times Haber Ajansı'nın (İTHA)takip ettiği  program da renkli görüntüler oluştu. Progamın çekimi çok yakında  www.istanbultimes.tv de yayınlanacaktır.

Programının açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisi
Meclis üyesi adayı  Mahmut Şengül kendisine destek amaçlı yapılan gecede Malatya’lı hemşehrilerinin kendisiniyalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Şengül başbakanRecep Tayyip Erdoğan’ın 12 yılda ülke için yaptığı çalışmaları dost ve düşman herkesin takdir ettiğini ifade ederek bazıları dokuz tane olumlu çalışmayı görmeyip bir tane olumsuzluğu ön plana çıkararak seçimde yenilgi almamız için çalışıyorlar. Halkımız yapılanların farkında inşallah 30 Mart 2014 seçimlerinde partimiz oylarını artırarak yoluna devam edecektir” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber

Malatya dernekler federasyonu(MADEF) başkanı Yılmaz Durmuş muhteşem bir konuşma yaptı

MADEF başkanı Yılmaz Durmuş yaptığı konuşma ile başta Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver olmak üzere hereksin gönlüne su serptı. Durmuş Özal'dan  sonra ülkemizi uçurumun kenarına getiren siyasilerimizin hatalarından sonra başbakan Erdoğan ve arkadaşlarının yaptığı çalşmaları anlatmaya kalksam sabaha kadar bitiremem. Malatya'lılar istikrarın önemini bilirler.Kendilerinin başbakana oy vermeleri yemez. herkes en az üç arkadaşını ikna ederek Ak Parti'ye oy verdirmeli dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ise şunları söyledi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ‘de yaptığı konuşmada birlik beraberlik ve bu seçimin sıradan bir yerel seçim değil ülke için istiklal harbi kadar önemli olduğunu vurgulayarak bu seçimde Murat Aydın ve Kadir Topbaş’a oy istemiyoruz. Biz istikrara sizden destek istiyoruz  dedi. Mahmut Şengül kardeşim ilçe yönetiminde yardımcımdı aslında ben kendisini  bırakmak niyetinde değildim ama bu seferde kısmeti meclis üyesi olarak hizmet etmekmiş demek dedi. Ünver konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “Malatya’llar kısa süre önce başbakanımızın yaptığı Malaya mitinginde  desteklerini en güzel şekilde ortaya koydu.Sizlerin destekleri ile Mahmut Kardeşim seçilip belediye meclisimizde sizleri en iyi şekilde temsil edecektir inşallah diyerek bu seçimde istikrara oy verin” dedi.

Murat Aydın “İstikrar sürsün ülke büyüsün” dedi

Murat Aydın’a konuşmasında istikrar olmaz ise sizin 200 bin liralık eviniz 20 bin lira etmez. Bunun en önemli örneklerini bugün Suriye’de görmüyoruz. Orada iyi birer iş adamı olanlar bugün kışın ortasında evlerinin kaloriferlerini yakacak para bulamadıkları için evlerinde üşüyerek bekliyorlar. Bu insanlar tüm mal varlıkları Suriye’de bırakıp zorla canlarını kurtarıp son kale olarak ülkemize sığındılar. Biz ülke olarak bu tür bir karışıklık yaşarsak Allah korusun biz nereye sığınacağız” dedi.

Başkan Aydın ülke olarak İslam dünyasının ağabeyi konumunda olmamız gerektiğini kalın çizgilerle belirtmek isterim.Ticari ve siyasi gelişmeler istikrar ile çok alakalıdır. Bugün kendime veya partime değil istikrara oy istiyorum dedi.

Başkan Murat Aydın daha sonra bir Televizyonda canlı yayına katılmak üzere salondan ayrıldı.

İl Başkan yardımcısı Halis Dalkılıç Malatya’lılar ne yapacağını bilir dedi

Yoğun programlarına rağmen hemşehrisi Meclis üyesi adayı Mahmut Şengül’ü dayanışma gecesinde yalnız bırakmayan Ak Parti İstanbul İl teşkilat başkanı ve il başkan yardımcısı Dalkılıç, Mahmut Şengül’ün tanıtım gecesinde ülkenin gidişatı ile alakalı bir konuşma yaptı. Şengül’ün hemşehrilerini en iyi şekilde temsil edeceği ifade eden il başkan yardımcısı benim hemşehrilerim tüccardır ne yapacağını bilir diyerek seçimde partisine destek istedi.

Daha sonra Mahmut Şangül ve protokol üyelerini sahneye davet eden Halis Dalkılıç hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34