banner32

Erdoğan T.C.nin 1. Devlet Başkanı

İstanbul Times Tv Olarak yaptığımız Sokak röportajlarında halkın düşüncesini ekranlara taşırken Erdoğan ilk Tur de seçilir diyen izleyenlerimize kızan çok sayıda kişi halkın nabzını iyi yansıttığımıza hak verirler bekletimiz var.

Erdoğan T.C.nin 1. Devlet Başkanı
Erdoğan Başkan, Ak Parti tek başına iktidar değil ...

Devlet Bahçeli'nin erken seçim olsun açıklamasından sonra alanlara inen İstanbul Times TV Özel You Tube kanalında yaptığımız tarafsız yayınlarda halkın Erdoğan ve Ak Parti tercihine karşın bize hakaretlerde bulunan çok sayıda izleyenimiz bu sonuç ile tarafsız yayın yaptığımıza hak verirler umarız. MHP süpriz yaptı...

İstanbul ilçelerinde yaptığımız yayınlarda ve 5 binden fazla kişiye sorduğumuz yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz sorumuza % 4.20 civraında kişi MHP demesine rağmen İstanbul'da % 9 a yakın oy alan MHP 'nin Türkiye genelinde ise % 11 oy alması Miliyetçi oylarda artış yaşında şeklinde yorumlandı. Ak Parti % 7.5 kaybını masaya yatıracaktır Ak Parti perlemanto seçiminde 1 Kasım seçimlerine göre % 7.5 oy kaybı yaşadı. Parti üst yönetiminin Cumhurbaşkanlığı zafer kutlamaları son bulunca bu durumu ciddi bir şekilde irdeleyerek neden bu kadar büyük bir oy kaybı yaşadıklarını masaya yatırıp sepeplerini inceleyecektir. Bu durum 31 Mart 2019'da yapılacak belediye seçimleri için Ak Parti'nin durumununj iyi olmadığını ortaya koymaktadır.

Kayank: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34