banner32

Erbakan ‘dan Hayırlıoğlu’na destek

Eski başbakanlardan Merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın Oğlu Saadet Partisi genel idare kurulu ve genel başkan danışmanı Dr.Fatih Erbakan Saadet partisi Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu’na destek olmak için esnaf ziyaretine katıldı.

Erbakan ‘dan Hayırlıoğlu’na destek
Esnaf ve halkı selamlama yürüyüşüne yoğun katılım vardı

Emine İnanç Vakfında Öğle namazı kılınan Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilat mensupları namazın ardından Dr.Fatih Erbakan’ında katılımı ile Emine İnanç vakfı önünde başlayarak 48.Sokakta Emineyt müdürlüğü önüne kadar bulunan sokakta kalabalık bir şekilde yürüyerek esnafı ve halkı selamladılar. 



Zeytinburnu Times haber Merkezi / Özel Haber 



Kalabalık saadet partili teşkilat mensupları daha sonra 58.Bulvar caddesinde yürüyerek başladıkları yere kadar giderek vatandaşı selamladılar.Esnaf ve halk el sallayarakFatih Erbakan ve Saadet Partisinin adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu’ na ilgi gösterdiler.

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Semih Deniz biz de samimi çalışma var dedi

Yahya Kemal Hayırlıoğlu’nun Belediye başkan adayı olmasından sonra ilçe başkanı olarak atanan Semih Deniz hem ilçe başkanlığı görevini hem de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı  görevini birlikte  yürütüyor.

İlçe başkanı Semih Deniz gazetemize şunları söyledi “Biz Milli görüşçüler olarak daima zor işlere talip olmuş bir teşkilatız. 1994 yerel yönetim seçimlerinde hiçbir gazete ve televizyon bizim Refah Partisi olarak seçimi alacağımıza sandıklar açılana kadar ihtimal vermiyorlardı. Hatta canlı yayın araçları ve muhabirleri ANAP’ın İstanbul il başkanlığı önünde karargah kurduklarını hepimiz biliyoruz. Biz teşkilat olarak elimizden geleni yaparız gerisini Allah2tan bekleriz. İnancımız Saadet Partisinin hem yerel de hem de genelde iktidar olacağı yönündedir”dedi.

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye başkan adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu 30 Mart’ta gülen taraf biz olacağız dedi

Saadet Partisi Zeytinburnu belediye başkan adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu’ da şunları söyledi” ilçe başkanımız Semih Deniz kardeşim biraz önce Milli görüş olarak bizim zor işlerin partileri olduğunu ifade etti. Bende aynı görüşlere iştirak ediyorum.Biz hem yerelde hem de genelde iktidar olacağımıza kalben inanıyoruz. Zeytinburnu’nu ancak Milli görüş belediyeciliği kurtarır.halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34