banner32

Duvarlardaki resimlere değil gönlünüzde yeri olan adaya oy verin

Millet İttifakı Zeytinburnu adayı Dr. Adil Emecan eşi ve aynı zamanda CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğini ziyaret etti. İlçe başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada bizim adayımızın duvarlarda boy boy resimleri yok ama hepinizin yüreğinde yeri var. Ya duvarlarda resme oy vereceksiniz yada her daim yanınızda ve yüreğiniz de karşılığı olan Dr. Adil Emecan'a oy vereceksiniz dedi.

Duvarlardaki resimlere değil gönlünüzde yeri olan adaya oy verin
İlk Konuşma Dernek başkanı Suat Sarıkaya’dan

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi ”Bizleri ziyaret  eden Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye başkanı Dr. Adil ‘a, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan’a, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’a ,ve toplantımıza katılan bütün Malatya’lı hemşherilerimize teşekkür ederim.Ben sözlerimi uzatmak istemem. Daha çok başkan adayı ve beraberindeki değerli heyeti dinlemek isteriz şeklinde konuştu”

Dernek başkanından sonra CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan Bizim adayımızın fotoğrafları duvarlarda değil  ama sevgisi yüreğinizde.

31 Mart 2019’ da yapılan belediye seçiminde ya duvardaki resme yada yüreğinizde karşılığı olan daya oy vereceksiniz dedi.

Millet İttifakı adayı  Dr. Adil Emecan’da başkan olması halinde yapacağı çalışmaları anlattı. Ak Parti’nin 20 yıldır Zeytinburnu’nda yaptığı ve yapamadıklarını anlatarak Malatya ‘lı  seçmenlerden destek istedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34