banner32

DSP' den Akdağ'a Belediye Başkana dayımız ol teklif geldi mi ?

Son günlerin en çok konuşulan partisi DSP' den Zeytinburnu Belediye başkan adaylığı için eski Esnaf odası başkanı ve CHP Zeytinburnu ilçe örgütünün başarısı için çaba sarf eden Tacettin Akdağ'a başkan adayımız ol teklifi geldiği konuluşuluyor.

DSP' den Akdağ'a Belediye Başkana dayımız ol teklif geldi mi ?
Tacettin Akdağ DSP Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olacak mı ?  

2014 Mahalli idareler seçiminde CHP'nin İBB adayı olan eski Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül Partisi tarafından Şişli'den aday yapılmayınca partsinden istifa edip DSP'den Şişli adayı oldu.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu DSP İstanbul'un 20 ilçesinde aday çıkardı..Sırada Zeytinburnu mu var ?

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden ve Şişli'den DSP Belediye başlana dayı olan Mustafa Sarıgül' den sonra CHP'nin bir çok küskünü DSP'dena day oldu.

DSP'nin İstanbul'un 20 ilçesinde aday çıkaracağı konuşulurken uzun senelerden beri CHP Zeytinburnu ilçe örgütünün başarısı ile çalışan Eski Zeytinburnu Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ'a DSP' den Zeytinburnu Belediye başkan adaylığı için teklif geldiği iddiaları haber ihbar hattımıza düştü.

Akdağ'ın aynı zamanda adı CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri içinde de geçtiği ifade ediliyor.

Tacettin Akdağ'ın DSP.lilere cevabının ne olacağı merak edilirken son günlerin en çok konuşulan partisi hiç şüphe yok ki DSP oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34