banner32

Değişime Kendisiyle Başlayanlar Ödüllendirildi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Bahar Dönemi kulüp çalışmalarında başarılı olan üyeleri, gerçekleştirdiği törenlerle ödüllendirdi.

Değişime Kendisiyle Başlayanlar Ödüllendirildi
 Bilgi Evleri’nin 22 farklı başlıkta başlattığı toplam 50 kulüp faaliyetleri, on bir hafta boyunca devam etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İlgi ve yeteneklerine göre satrançtan fen ve teknolojiye, Origami’den akıl ve zeka oyunlarına varana kadar 22 farklı başlıkta açılan kulüplerden istediklerine katılan Bilgi Evi üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla bilgi ve becerilerini arttırırken yeni yeteneklerini de keşfetme fırsatını buldu. Bahar Döneminde 11 hafta boyunca devam eden kulüp çalışmalarında en başarılı üyeler, gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.


Her Bilgi Evi’nde ayrı olarak gerçekleştirilen ödül törenlerinde aynı zamanda ayın öğrencileri de belirlenerek, hediyeleri kendilerine takdim edildi. Bilgi Evi üyelerinin sahnelediği gösteriler, şiir okuma performansları ve birçok etkinlikle ödül töreni daha da renkli hale gelirken, ödül töreninde başarı gösteren üyelerin hediyelerini aldıkları sırada yaşadıkları mutluluk ise gözlerinden okunuyordu. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu, Bilgi Evleri Kulüp Kapanış ve Ayın Öğrencisi Ödül Törenleri, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34