banner32

CHP'li Metin Doğan yetmez ama evet diyor

10 Ağustos 2014 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Ve MHP nin Çatı adayı olarak seçime katılacak olan Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğlu için yapılan tartışmaların olabileceğini ama şimdi onun vakti olmadığını ifade eden CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ilk önce Tayyip Erdoğan olmasın kim olursa olsun üzerinde durmak gerek dedi.

CHP'li Metin Doğan yetmez ama evet diyor
 CHP ZEYTİNBURNU DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI…

CHP Zeytinburnu Danışma kurulu toplantısı 08-07-2014 Salı günü İlçe merkezinde CHP İstanbul İl başkan yardımcısı Mehmet Aslan’ın katılımı ile yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Partililerin de büyük ilgi gösterdikleri danışma kurulu toplantısında açılış konuşmasını yapan CHP İlçe başkanı Metin Doğan” ulusların ve milletlerin tarihlerinde zor günler ve süreçler vardır. İşte bizde böyle zor bir süreçten geçmekteyiz.

Bu süreç şimdiye kadar yaşadığımız tü
m zor süreçlerden daha da karmaşık ve zor bir süreçtir. Böyle bir dönemde CHP olarak elbette % 25, %30 oy oranlarımızda olsaydık beklide başka bir arayış içersinde olabilirdik. Bu durumda beklide seçmenlerimizin karşısına başka bir adayla çıkıyor olabilirdik. Bu sebepten bu seçimler Tayyip Erdoğan’ın seçilmemesi üzerine kurgulanmalıdır. Kendimizi,

seçmenimizi ve toplumumuzu bu durum üzerine kurgulamalıyız. Bu seçimler CHP adayının kimliğinin sorgulandığı seçim değil, Tayyip Erdoğan’ın seçilmemesi ekseninde tartışıldığı seçimler olarak düşünülmelidir” dedi.

Parti içersinde tartışmaların geriye ertelenmesi gerektiğinide vurgulayan başkan Metin Doğan “ aday tartışması partiye zarar vermektedir. Asıl olan partiye sadakatımızdır. Bu süreç bir araya gelme ve bir cephede savaş verme sürecidir” diyerek sözlerini sürdürdü.

Metin Doğan’ın konuşmasının ardından, Zeytinburnu 3 .dönem belediye başkanı Dr.Adil Emecan, Gökalp Mahalle temsilcisi Selahattin Erbaş, 30 mart yerel seçimlerinde CHP Zeytinburnu belediye başkan aday adayı Salih Zeki Durmuşoğlu, Zeytinburnu Esnaf Odası eski başkanı Tacettin Akdağ, Telsiz mahallesi üyelerinden Yücel Çiçek, Zeytinburnu 2.Dönem Belediye başkanı Hasan Yılmaz ve CHP Zeytinburnu Gençlik Kollarından Tayfun Zorlu sırası ile söz alarak düşüncelerini açıkladılar.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34