banner32

Başkanlar Ak Noktada çalıştı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 58 Bulvar Caddesinde bulunan Ak noktada çalışma yapan partilileri ziyaret etti. her iki başkan da burada Pazar günü Maltepe'de Başbakan Erdoğan için yapılacak olan Mitingin el ilanlarını dağıttı.

Başkanlar Ak Noktada çalıştı
Miting ve Seçim var Mahalli  basın devre dışı ...

Bir çok ilçede belediye ve ilçe başkanlıkları seçim çalışması için yerel basından da istifade ederken Zeytinburnu Belediyesi ve Ak Parti ilçe başkanlığının bu imkanı kullanmaması bir eskiklik olarak görülüyor. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Gerek Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,gerekse de Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver'in bir çok konuşma ve toplantıda ifade ettikleri üzere Türk tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanın halk tarafından seçiliyor olmasının çok önemli olduğu vurgulandığı halde ilçenin önemli yerel gazetelerine ve haber portallarına reklam verilmemesinin nedeni anlaşılabilmiş değil.  

Yerel seçimde mahalli medya kullanıldı ama bu seçimde henüz bir şey yok neden ?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçları itibari ile ülkenin en hayatiyet arz eden meselesi olduğu bilidiniği halde yerel yöneticilerin yeteri önemi vermmesi kabul edilebilir bir olgu olarak görülmüyor. 

3 Ağustos Maltepe Mitingi ve 10 Ağustos seçimi için Ak Parti'nin yerel medyadan da istifade etmesi gerektiği bilinmesine rağmen bu yönde bir girişimde bulunulmaması ciddi bir eksikklik olarak görülüyor. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
YORUMLAR
alev yorganci
alev yorganci - 10 yıl Önce

Yerel gazeteler yandas olamamislar da ondan.

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34