banner32

Başkan ve adamları durmak bilmiyor

Zeytinburnu Belediye başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı Murat Aydın,meclis üyeleri,meclis üyesi aday adayları,Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi,Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak Karanfil dağıtarak 58 Bulvar caddesinde sevgi yürüyüşü yaptı..

Başkan ve adamları durmak bilmiyor
Ak Parti ilçe binası önünde başlayan sevgi yürüyüşü Emine İnanç vakfı camisi önünde son buldu  

Başkan Murat Aydın,Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,Ak parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,kadın kolları başkanı Fatma Balcı,gençlik kolları başkanı Sercan Sayılı ve kalabalık bir partili gurup binlerce karanfil dağıtarak 30 Mart yerel seçimi için vatandaştan destek istedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

15 yıldır başkanlık makamında oturduğu halde sabah namazı ile seçim çalışmalarına başlayan yeni dönem Ak
 Parti den tekrar aday gösterilen Murat Aydın'ın samimi ve içten çalışmasını gören vatandaşlar başkan ve ekibi işi sıkı tutuyor diyerek takdirlerini belirttiler.

Murat Aydın Başbakanımızın dediği gib bu seçim İstiklal harbi kadar önemli sözüne sonuna kadar katılıyorum dedi

Gazetemize kısa bir açıklama yapan başkan Aydın şunları söyledi " Hiç bir siyasetçi bu seçim önemsizdir demez. Ancak Gezi kalkışması ve 17 Aralık Operasyonu ile ülkemize karşı büyük bir oyun tetipleyen iç ve dış güçlerin oyunlarını boşa çıkarmak adına  oyununu halkımız inşallah boşa çıkaracaktır. Bu seçim sen ben seçimi değil ülkemizi çökertemek isteyenlere karşı dik bir duruş seçimidir. Bu dik duruşu da sandıklarda oy patlaması yaşayarak göstereceğiz "dedi.  


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
davut baş
davut baş - 10 yıl Önce

Allah yolumuzu açık etsin

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34