banner32

Bakan Soylu Gece Yarısı Miting Yaptı

Yaptığı çıkışları ile milyonları kızdıran ve yine milyonları sevdiren İç İşleri bakanı Süleyman Soylu aday olduğu İstanbul 2 bölge ilçeleri içinde yer alan Zeytinburnu Ak Parti ilçe başkanlığının ev sahipliği yaptığı gece yarısı mitinginde binlerce seçmene neden Ak Partiye destek vermeleri gerektiğini anlattı.

Bakan Soylu Gece Yarısı Miting Yaptı
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta Kalabalığı selamladı

 Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin yaptığı mini mitinge katılanlar istasyon meydanını hınca hıç doldurdu. Gece yarısı mitinginin ilk selamlama konuşmasını yapan ilçe başkanı Abdulselami Delibalta yaptı. Delibalta gecenin bu saatinde bizi yalnız bırakmayarak mitingimize yoğun katılım gösterdiniz hepinize çok teşekkür ederim dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetine

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise yaptığı konuşmada burada sözün  ustası İç İşleri bakanımız var biz ve halkımız sayın bakanımızı dinlemek için sabırsızlanıyor ben mikrofonu bakanıma arz ediyorum dedi.

Şehit yakınları, Madde bağımlısı olanların yakınları’nı dinledikçe  çok sakin olduğumu düşünüyorum

Madde bağımlılığı ile sözde değil özde mücadele ettiğimizi vurgulamak adına bir süre önce bir konuşma yapmıştım. Hayatlarında bu tür sorunlar ile karşılaşmayanlar nerede ise beni linç edecekti.

Oysa her gün evladı madde bağımlılığı konusunda eriyen bir  çok anne ve babanın bana sarılarak ne olur evladımı kurtarın dediklerini ben biliyorum. Hakeza terör ile mücadele ederken şehit olanların yakınları ve gaziler ile sürekli iç içeyim. Yani beni bu sert açıklamalar yapmaya iten nedenleri bileyenler yüksek perdede konuşabilirler. Bize halkımızın samimi bakışı ve duygu yeter.

Soylu konuşması ile binlerce seçmeni heyecanlandırdı. Zeytinburnu Ak Parti diğer bir bakan ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili olan Fatma Betül Sayan Kaya ‘yı da konuk etti. 5 Haziran dünya çevre etkinliği kapsamında ilçede ev ziyaretleri dahil bir çok çalışmaya katıldı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta ve yönetimi şafakta çalışmaya başlıyorlar. Bu tempo  sahura kadar sürüyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34