banner32

Ayhan Karcı'dan teşekkür mesajı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Ayhan Karcı Ak Parti genel merkez tarafından Murat Aydın'ın yeniden aday seçilmesi ile aday adaylığı sürecinde destek veren herkese teşekkür etti.

Ayhan Karcı'dan teşekkür mesajı
 İşte Karcı'nın Teşekkür Mesaj 

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adaylığım sürecinde şahsıma desteklerini esirgemeyen başta; Zeytinburnu teşkilatımızın her kademedeki değerli mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasındaki tüm dost ve arkadaşlarım ile her zaman yanımda bulunan saygıdeğer hemşehrilerim ve akrabalarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum.


Sonuçta, Zeytinburnu ilçemizdeki bu önemli ve özel görev için içimizden biri belirlenecekti ve öyle de oldu. Mevcut belediye başkanımız değerli büyüğümüz Sn. Murat Aydın ile yola devam kararı alındı. Bizde " Olanda hayır vardır. " inancındayız ve hakkımızdaki bu sonucun hayırlar getireceğini düşünüyoruz.

Zeytinburnu ile ilgili güçlü aidiyet bağlarına sahip bir kardeşiniz olarak, bundan sonra da hangi makam ve görevlerde olursak olalım ilçemiz ve ilçe halkımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ak Partimiz tarafından Zeytinburnu Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen değerli büyüğümüz Sn. Murat Aydın'ı şimdiden tebrik ediyor ilçemize katacağı yeni hizmetlerin devamı için başarılar diliyorum.

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle.
Ayhan Karcı / İnşaat Yüksek Mühendisi / Özidaş Genel Müdürü


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34