banner32

Akzirve Ambarlar Projesinde Öncelik Zeytinburnu’luların

Uluslararası Çalışan bir grubun Türkiye kısmı olan Akzirve Gayrimenkul Yatırım tarafından Topkapı -Zeytinburnu eski Ambarlar yerinde yapılacak olan proje için Zeytinburnu Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarına, yönetimlerine ve yatırım yapacak iş insanlarına iftar daveti vererek proje hakkında ön satış bilgisi sundu.

Akzirve Ambarlar Projesinde Öncelik Zeytinburnu’luların
Davet Listesi  Zeytinburnu kitabının yazarı ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptı…

Gazeteci Yazar ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkanı Hüseyin Çetiner’in daveti ve AKZİRVE GAYRİMENKUL’ün  ev sahipliğinde Yapılan iftar programına Zeytinburnu’nun önemli sivil toplum kuruluş başkanları ve yönetimleri katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 


Hüseyin Çetiner
yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi,Öncelikle ramazan ayının son haftası davet açısından çok sıkılık oluyor. Buna rağmen çok  yoğun programlarına rağmen Akzirve Gayrimekul ‘ün ev sahipliğinde yapılan iftarlı davetimize icabet eden bütün dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

Akzirve Türkiye CEO’su İbrahim Maasfeh ön satışta fiyatlarımız en düşük hâklinde dedi

Akzirve Yatırım’ın AMBARLAR PROJESİ hakkında bilgi veren şirketin  CEO’su İbrahim MAASFEH projemizi yaptığımız ilçe olan Zeytinburnu’nun sakinleri bizim için çok önemli.

Bundan dolayı Zeytinburnu ilçesinin kitabını yazan ve Tarihi mekanlarının daha çok kişiye tanıtılması adına çaba sarf eden Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkanı Hüseyin Çetiner’in davet ettiği çok değerli konuklarımız ile iftar sofrasında bir araya  gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bizi bir araya getiren sayın Çetiner’e teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Maasfeh projerinin yeşil alan ağırlıklı olduğunu Eylül veya Ekim aylarında Lansman toplantısı yapmadan önce ilk olarak Zeytinburnu halkını projemiz hakkında bilgi sahibi yamak istedik. Bugünde hem beraber iftar yapmak hem de sizlere bilgi vermek adına bir araya geldik dedi.

Ön talep fiyatlarının çok makul olduğunu vurgulayan CEO İbrahim Maasfeh bütün konuklar ile yakından ilgilendi. Maasfeh Son sözlerini şu şekilde tamamladı burada gayrimenkul satın almak isteyenler acele ederse kârlı çıkar diyorum dedi.

Kimler Toplantıya katılmıştı ?

Toplantıya Katılan Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş adamları dernek Başkanı Mustafa SARTIK, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı ve Bodurlar Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Fuat Bodur ,Çiğdem Gayrimenku’ün yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Ertunç, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya,  Kastamonular Derneği  Zeytinburnu Şube Başkanı Naim Çetinkaya ,Seyitnizam Küçük sanayi Sitesi Başkanı Selman Kesman Avrasya Hastaneler  Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü İbrahim Urlu, İş adamları, Fevzi Altuğ, Yusuf Uçar, Ersan Özkaya, Efraim Bölükbaşı, Cihan Bayram, Nevzat Uluocak , Yüksel Durmuş, Eğitimci ve yatırımcı Filiz Tulunay,  Müzeyen Kurt başta olmak üzere çok sayıda önemli şahsiyet Akzirve’nin Topkapı Ambarlar projesi hakkında bilgi aldı. Çok sayıda davetli projenin çok güzel bir lokasyonda olduğunu  ve ilgi duyduklarını  Ön talep fiyatları ile konut sahibi olmak için pazarlama yetkilileri ile fikir alış verişi yaptılar.

Bakırköy Adalet Sarayı,  İstinye Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Atatürk Öğrenci Yurdu, Avrasya Hastanesi başta olmak üzere çok sayıda  önemli yere komşu olan Akzirve Ambarlar projesine yoğun ilgi olduğunu ifade eden şirket yetkilileri kısa sürede satışların biteceğini düşündüklerini  ifade ettiler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34