banner32

Ak Partide sevgi yürüyüşleri tam hız devam ediyor

18 Şubat'ta Meclis üye listesinin belli olmasından sonra ilk sevgi yürüyüşü Merkezefendi mahallesinde başladı. Yenidoğan ve Veliefendi ve Nuripaş mahalleleri ile devam etti.

Ak Partide sevgi yürüyüşleri tam hız devam ediyor
Meclis üyeleri belli olduktan sonra ilk sevgi yürüyüşü Merkezefendi mahallesinde yapılmaya başlandı. Aday olan meclis üyeleri birbirlerini tebrik ederek seçimin hayırlara vesile olmasını dilediler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Meclis üyesi adaylarının belli olmasından sonra Sevgi yürüyüşleri yoğun bir şekilde devam ediyor 

İyi bir liste ile Meclis üyelerini belirleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver,Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Ak Parti'nin yeniden adayı Murat Aydın ve meclis üyesi adayları başta olmak üzere yoğun bir katılım ile yapılan sevgi yürüyüşleri tam hız devem ediyiyor.

Halk ile sohbet eden Murat Aydın ve Bahttin Ünver aynı zamanda Partinin renkleri olan Mavi ve Turuncu atkı dağıtarak Zeytinburnu sokaklarını Mavi Turuncu atkı renkleri ile renklenmesini sağladıkları çalışmalara imza atıyorlar..

Yenidoğan sevgi yürüyüşü çok coşkulu geçti

Yenidoğan Mahallesi Şahit komiser Günaydın caddesinde bulunan Yapı Kredi Bankasının önünde başlayan sevgi yürüyüşü eski PTT den 58 bulvar caddesine kadar tüm işyerlerini ziyaret eden başkan ve ekibi esnaf ile sohbet etme imkanı buldu.

Veliefendi  sevgi yürüyüşü Ak Parti ilçe binası önünde başlayıp Hoca Ahmet Yesevi caddesi boyuınca sürdü
 
Veliefendi Mahallesi Hoca Ahmet
 yesevi caddesinde hem esnafı hem de sokakta gezen vatandaşlara atkı dağıtarak sevgi yürüyüşü yaoan başkan Aydın ve Ünver zaman zaman aşaırı sevgi gösterisinde bulunan Ak Parti ve Başbakan ahyranı seçmenler ile de karşılaşarak koyu sohbetler etti.  

Nuripaşa Ulucami önündeki sevgi yürüyüşü de aynı coşku ile yapıldı

23 Şubat Saat 16.00 da başlayan sevgi yürüyüşü sırasında Nuripaşa mahallesi'nin II. seçim irtibat bürosunun da açılışı yapıldı. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi "30 Mart seçimi sıradan bir yerel yönetim seçimi değildir. Bu seçim ülkenin kalkınmasını isteyenlerle dış güçlerin oyuncağı olmasını isteyenler arasında geçen bir seçim olacaktır. Partimize vereceğiniz her oy çok ama çok önemlidir. Tüm seçmenleri desteğine ihtiyacımız var"dedi.

Belediye başkanı Murat Aydın'da yaptığı konuşma da "birlik beraberlik ve huzur içinde bir seçim geçirilmesini temenni ettiğini ifade ederek seçime sadece 35 gün kaldı. Lütfen tüm teşkilat mensuplarımız başbakanımızın dediği gibi bu seçimin sıradan bir yerel yönetim seçimi olmadığını kavrasın ve ona göre çalışsın" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (
İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34