banner32

Ak Parti Zeytinburnu seçim için çok çalıştı

Recep Tayyip Erdoğan' ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için yoğun bir çalışma yapan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Adliye meydanında toplanarak seçim başarısını kutladı. Yüzlerce partili ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın başarısını hep birlikte kutladı.

Ak Parti Zeytinburnu seçim için çok çalıştı
Aday açıklanır açıklanmaz yoğun bir şekilde sayaha indler  

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcıları partilerinin adayı açıklanır açıklanmaz saha çalışmasına başlayarak seçimden bir gün önceye kadar nefes nefese ciddi bir çalışma yaptılar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Tanıtım ve Medya'dan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya bizi hep bilgilendirdi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının yaptığı bütün pankart ve tanıtım çalışmaları içinde yer alan Tantım ve Madyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya bir taraftan'da basın ile olan ilşikilleri en iyi şekilde organize ederek yapılan çalışmaların yüzbinlerce kişiye ulaşması adına medya'ya gerekli bilgi ve belgeleri zamanında sunması dikkate şayandı.

Mali ve idari işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Celal Altuğ, Sosyal işler birim başkanı Erdoğan Biberoğlu, Mustafa Arslan, başta olmak üzere diğer ilçe başkan yarımcıları,yönetim kurulu üyeleri,Gen.lik kolları başkanı Sercan Sayılı kadın kolları başkanı Fatma Balcı'nında içinde yer aldığı ekip Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yaparak ilk turda seçimin alınması  adına gerekli katkıyı yaptılar.

İlçe Başkanı İş adamı Bahattin  Ünver duygusal bir konuşma yaptı

Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Zeytinburnu Adliye meydanında toplanan yüzlerce partiliye bir konuşma yapan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver şunları söyledi "
"Aylardır işinden ailenden feragat ederek,canını dişine takarak,sabahın seherinden gece yarılarına kadar Milli Mücadele verdin.Bu zafer senin ! Rabb im birliğimizi daim etsin; eksikliğinizi göstermesin diyen Ünver emeği geçen parti mensuplarına ve seçmene tercihleri için teşekkür" etti.     

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34