banner32

AK PARTİ’ li Kadınlar Erdoğan’ı Başkan Yapacağız Dedi

Ak Parti Zeytinburnu Kadın kollarında görev değişimi oldu. İki yıldır başkan olan emine Çakır görevi eski kadın kolları başkanı olan Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Fatma Balcı’ya devir etti.

AK PARTİ’ li Kadınlar Erdoğan’ı Başkan Yapacağız Dedi
Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Selami Delibalta kongreye katıldı 

Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılan Ak Parti Kadın kolları kongresine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Adulselami Delibalta ,Ak Parti İstanbul il kadın kolları başkan yardımcıları kongreye katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

Görevi devreden başkan Emine Çakır her ne kadar kadın kolları başkanlığını bıraksa da çalışmayı bırakmayacağını ifade etti. Çakır duygu dolu bir konuşma yaptı.

Abdulselami Delibalta ise Ak Parti’nin 16 yıllık döneminde yaptığımız bütün seçimler çok önemli idi. Ancak 24 Haziran 2018 seçimi çok önemli. Allah korusun bu seçimde istediğimiz sonucu alamazsak diğer seçimlerde elde ettiğimiz kazanımlar boşa gitmiş olur. Bunun için Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak hep beraber elimizden geleni yapmak zorundayız dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da il kadın kolları başkan yardımcımız biraz önce  dediği 24 Haziran 2018 seçimi bugüne kadar yapılan seçimlerin anasıdır. Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bakının yapılan işbirlikleri bizi iktidarda düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bütün kademelerimizde canla başla çalışacağız  ve seçimi alacağız dedi.

Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. Tek liste ile kongreye giren Fatma Balcı kullanılan oyların tamamını alarak yeni kadın kolları başkanı oldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34