banner32

Ak Parti Eylül ayı danışmasını yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi Kazlıçeşme Kültür merkezinde geniş katılımlı bir şekilde yaptı.

Ak Parti Eylül ayı danışmasını yaptı
Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,il teşkilat başkanı  Halis Dalkılıç, Zeytinburnu’ndan sorumlu il yönetim kurulu üyesi Yıldız Seferinoğlu İBB imar komisyon başkanı Mimar Sefer Kocabaşbaşta olmak üzere çok sayıda partilinin katıldığı danışma meclisinin divan başkanlığını kadın kolları başkanıFatma Balcı yatı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 


Ünver ;Teşkilatımla gurur duyuyorum

Ak Parti Zeytinburnu ilçe balŞanı Bahattin Ünver, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “ Şu an aynı zamanda Belediyemizin başarılı bir çalışması olan Yöresel günler etkinliği devam ettiği ve bizlerin danışma meclisinden sonra oraya katılmamız gerektiği için konuşmamı çok kısa tutacağım” dedi.

“Ünver,her seçim elbette çok önemli ama 30 Mart 2014’de yapacağımız seçim bizim için sadece bir yerel seçim olmayacaktır. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimini etkileyecektir. Bundan dolayı hepimiz bir seferberlik mantığı ile var gücümüz ile önümüzdeki seçime odaklanmak zorundayız” 
dedi.

Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak da birer selamla konuşması yaptılar.Teşkilat mensupları merak ettikleri soruşları Belediye başkanı ve milletvekiline sordular.

Danışma meclisi sinevizyon gösterimi ve birim faaliyet raporları ile devam etti.Teşkilat mensuplarının seçime hazır olduğu bir görüntü veren toplantıda birlik ve beraberlik istekleri geceye damga vurdu.

İlçe başkanı Bahattin Ünver yaptıkları çalışmaların daha geniş halk kitlelerine ulaştırılabilmesi adına Basın mensuplarına gerekli kolaylıkların gösterilmesi için elinden geleni yaptı.

Kimler Danışma meclisine katılmıştı ?

Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,İl yönetim kurulu üyesi Yıldız Seferinoğlu, Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri , Mali Müşavir Yüksel Durmuş, Mimar Sefer Kocabaş (Aynı zamanda İBB imar komisyon başkanı)Belediye başkan yardımcıları Mehmet Zafer Alsaç,Göhkan Kasap, Av.Ömer Arısoy, İlyaz Saka, Hasan Uluocak, Mehmet Altuntaş, Cemal Merdan, Hasan Sertçelik,Kadir Erbasan,Cahit Bayram,  Ak Parti İlçe başkan yardımcıları, Mali ve idari işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcıları, Bilal Akgül, Halkla ilişkiler birim başkanı Yıldırım Emen, Sosyal İşler'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı Metin Develi, Tanıtım Medya Birim başkanı Av.Tamer Çetin, Seçim işleri birim başkanı Av.Saffet Öz, Av.,SİİB başkanı Abdülselami Delibaltai, Yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Serkan Akarsu, Av.Havva Nur Yurtseven, İlçe yönetim kurulu üyesi,Ali Kulil,Mahmut Şengül, Özgür Alkış,Aliye Öztürk, Yüksek Mimar Cemil Coşkun Budak,iş adamı Salim Mızrak,başta olmak üzere,kadın,gençlik ve mahalle yönetimleri başta olmak üzere o sayıda teşkilat mensubu danışma meclisine katıldı.

İstanbul Times Gazetesinin bugün çıkan sayısındaki manşet haber 10 yıldır yapılan Yöresel günler olunca İstanbul Times Gazetesi elden ale dolaştı.  

 Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (itha)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34