banner32

Ak Parti 39 ilçede sandık başına gitti

2015 genel seçimleri öncesi yenilenerek seçimlere katılmak isteyen Ak Parti İstanbul il başkanlığı 39 ilçede parti üyelerinin oy kullandığı delege seçimini yaptı. İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) Zeytinburnu ilçe başkanlığının oylamasını takip ederek il başkan yardımcısı Kenan Danışman, il yönetim kurulu üyesi Fethi Ahmet Balin ve Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ile konuştu.

Ak Parti 39 ilçede sandık başına gitti
Zeytinburnu üyesi delege seçimine yoğun ilgi göstererek İstanbul genelinde birinci oldu


13 Mahallesi olan Zeytinburnu’nda parti üyel eri delege seçimi için  yoğun bir şekilde sandık başına gelerek İstanbul’ un 39 ilçesi içinde en çok oyun kullanıldığı ilçe olarak Zeytinburnu’nu birinci yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver üyelerimizden yoğun ilgi gördük dedi

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) müdürüMehmet Osmanoğlu’na yaptığı açıklamada şunları söyledi “Zeytinburnu ilçesinde 13 tane mahalle var. Kazlıçeşme ve Maltepe mahallerimizde seçmen yok denecek kadar az.

Buna rağmen  bu mahallerde dahil bütün mahallerde Mahalle başkanlıklarımızı kurmuş durumdayız. Mahalle başkanlarımızın samimi,çalışkan ve gayretli kardeşlerimizden oluştuğu için üyelerimizden ciddi oranda  delege seçimi için sandık başına geldiler.Bu yoğun ilgi ve alaka ilçemizi İstanbul’un 39 ilçesi içinde an çok oy kullanan üye ile birinci olduk emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Parti üyelerine attığı SMS mesajında da şunları söyledi ”Değerli üyem delege seçiminde İstanbul’da en fazla oy kullanan ilçe olarak gösterdiğiniz ilgi ve gayretten dolayı şükranlarımı sunarım”.

Ak Parti İstanbul  İl yönetim kurulu üyesi Fethi Ahmet Balin Zeytinburnu teşkilatımız çok gayretli dedi

Ak Parti İstanbul İl başkanımız sayın Aziz Babuşçu tarafından Zeytinburnu ilçesinde görevlendirildiğim günden bu yana ilçede yapılan tüm parti çalışmalarına katılıyorum. İlçe Başkanımız Bahattin Ünver ve ekibinin verilen çalışmaları gereği gibi yerine getirdiğine şahidim. Sizin aracılığınız ile İlçe başkanımız Sayın Bahattin Ünver ve ekibine yapılan delege seçiminden de istanbul’ un en başarılı ilçesi çıktıkları için kendileri kutlarım” dedi.

Bazı Parti üyelerinin listelerde isimlerinin olmayışı ve delege yazılmamaları rahatsızlık yarattı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı daha resmi açılışını yapmadan üye olduğunu iddia eden bir üye listesinde ismim yok. Ancak bilgisayar kayıtlarına baktığımız aman üyeliğim görülüyor. Oy kullanacak üye listesinin altına el ile yazalım oy kullanın dediler ama bu durum beni rencide ettiği için oy kullanmıyorum diyerek yapılan eksikliği tasvip etmediğini ifade etti. Bir Başka üye ise önceki dönem ilçe başkanı ve meclis üyesi olduğum halde delege yazılmamışım diyerek üzüntüsünü ifade etti. Ak Parti’nin kurulduğu ilk yıl üye olduğu ve üye görüldüğü  halde oy kullanacak üye listesinde isimlerinin olmadığını söyleyen bazı üyeler bu duruma tepki gösterdi. Bazılarını delege yazılmaları gerektiği halde yazılmalarına tepki gösterdi. Parti yetkililerinin sandıkta çıkan delege listelerinin il başkanlığına gönderileceğini, yapılacak çalışma ile delege listesine son şeklinin verileceğini ifade ettiler.

İl Başkan yardımcısı Kenan Danışman Zeytinburnu ilçe üyeleri sandığa yoğun ilgi gösteriyor dedi

Danışman Zeytinburnu dahil 5 tane ilçede görevliyim. Bütün ilçelerimizde üyelerimiz kendi delegelerini seçmek için yoğun bir şekilde sandık başına geldi. Özellikle Zeytinburnu üyelerimiz ciddi bir şekilde sandık başına gelerek İstanbul’ un 39 ilçesinde en çok oy kullanılan ilçe olması beni çok mutlu etti. İlçe başkanımız Sayın Bahattin Ünver nezdinde tüm parti teşkilatımızı kutlarım “dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hikmet Kurt
Hikmet Kurt - 10 yıl Önce

Sevgili abim hüseyin

Hikmet Kurt
Hikmet Kurt - 10 yıl Önce

Abi yazarken yanlislik oldu kusura bakma yoruma gelince bence mahallede çok sorun var mesala bende mahalle yonetimindeyim ama mahalle başkanları belli kısımları Başkanlığı yapma yetegine sahip değiller nedeni mahslleyi inan bilmiyorlar yada seviliyor mahalle başkanı olacaksa bir insan önce Sevililecek mahallede yoksa gösteriş için başkan olunmaz bakıyorum mahalle başkanları ilçe Başkanımız belediye Başkanımız bir yerde görünse hemen yanında resim karesinin içinde bulunuyorlar bu bence etik değil eğer bu mahlleri iyi analiz edersek dahada başarılı oluruz halkımız inanin duyarlı delege seçimine gelirsek bence katılım yinede azdı mesala Çırpıcı mahalledine bakalım insanlari dinleyin nasıl şikayetler gelecek biraz iç içe olsak bu oy ikiye katlanır listeye baktım delege olacak insanlar bende dahil listede ismimiz yok insan isminin olmayışı görünce düşünmeden edemiyor adeletsiliği hep delegeler yeni girenler teskilata bence bu olmaz bu Bahattin başkana yapılacak en büyük kötülük olur vallahi abi balık baştan kokar içeri bir bak gazeteci kimlihinle neler duyarsınız bu teşkilat işi önce iyi bir mahalle yönetiminden geçer temel burası çünki ben Çırpıcı mahallesinde yönetimin içinden biri olarak ben duyarsız kalmıyor bu yüzden sivri dilli diyorlar desinler en azından ne görüyorsam bunu söylerim böyle giderse pek hayırlı olmaz diye düşünüyorum bence sizde ön pilana çıkarın abi bu pioblemleri ilçe mahalle teşkilat bizim yapıcı insanlarla çalışalım oyumuzu katlariz teşekür ediyorum sana hüseyin abi

Aydın KAYA
Aydın KAYA - 10 yıl Önce

Yıllardır Türkiyedeki Siyaset anlayışını düşünür dururum. Birileri seçilecek insanları belirler,halk hep seçmek zorunda kalır.Bu seçilecek insanları kim,nasıl.hangi kriterlere göre belirler? hala anlamış değilim.Adına demokratik seçim derler acaba nekadarı doğru? Ben daha milletvekili yok iken ak partiye emek vermiş ,hizmet etmiş bir üye olarak malesef bizim partimizde de delege seçiminin demokratik olmadığını düşünüyorum.önceden birileri tarafından kendi yandaşlarını listeleyip ,hazır listeleri üyelere zarfa koyup sandığa attırmak nekadar demokratik ? Bu delegeler kimi nasıl seçecekler acaba ? Herkesi biraz düşünmeye davet ediyorum. Saygılarımla.

alperen burak
alperen burak - 9 yıl Önce

Dandini dandini dastana danalar girmis bostana marangozu tesisatcisi ve ilden bir kisim ruzgar gulleri delege olur yukardan dayatilani secerler boyle demokrasicilik oynarlar.ayni cahiliye donemi putperestleri gibi yiz

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34