banner32

Little One Kids Club’a dualı açılış

Çocuk ve bayan giyimi konusunda birbirinden değişik model ve kalitede ürün üreten Sarıcan Tekstil Little One Kids Club markası ile piyasaya 6 katlı satış ve imalatı ile yeni bir ivme kazandırdı.

Little One Kids Club’a dualı açılış
Açılışa Önemli kişiler katıldı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Ak Parti Zeytinburnu ve İBB meclis üyesi ve İmar komisyon başkanı Mimar Sefer Kocabaş,CHP Belediye başkan aday adayı Av.Metin Tarhan,,Esnaf odası  başkanı Tacettin Akdağ, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Zeki Sarban,başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Abdühamit Sarıcan  kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti

Açılışlarına katılan yüzlerce dostuna bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden İş adamı Abdülhamit Sarıcan  gazetemize şunları söyledi ” 1969 yılında şu an yanımda gördüğünüz Babam Erzincan’dan ben henüz 6 yaşında iken Zeytinburnu’na gelip yerleşmiş. O gün bugündür aile olarak tekstil sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar Laleli ve Zeytinburnu’nda değişik yerlerimiz vardı. Hepsini şu an içinde olduğumuz 6 katı binamızda bir araya getirerek zamanımızı daha verimli kullanmaya karar verdik. Sizinde gördüğünüz gibi kesim,satış ve Show Room’umuzu aynı çatı altında topladık., Bundan sonra  daha da kurumsal bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.Bugün bizi yalnız bırakmayan Belediye başkanımız Murat Aydın’a ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatt,n Ünver’e ,CHP Belediye başkan aday adayı Av.Metin Tarhan’a ,Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi ve imar Komisyon başkanı Mimar Sefer Kocabaş’a ve isimlerini sayamadığım tüm dostlarımıza kendim ve şirketim adına teşekkür ederim dedi.

Galatasaraylı eski Futbolcu Ercan Ergül arkadaşını yalnız bırakmadı 

Galatasaray'ın eski futbocularından iş adamı Ercan Ergül rekdaşı iş adamı Abdülhamid Sarıcan'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ergül İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi" Abdülhamid Sarıcan bey ile bir çok ortak yanımız var.İkimiz için de en önemli ortak yanımız her ikimizin de Galatasaraylı olmasıdır. Bunun dışında ikimizin işyeri Zeytinburnu 5 Telsiz mahallesindedir. Arkadaşımın açmış olduğu 6 katlı mağazası hayırlı ve uğurlu olsun demek adına açılışa katıldık.Allah hayırlı,bereketli ve bol kazançlar versin diyorum.


Dostları Peygamber efendimize yazılmış olan şiirin dörtlüğünü Sarıcan'a hediye etti

Ne dediler ?

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Abdülhamit Sarıcan kardeşimiz ve eşi ilçemize güzel bir mekan kazandırdılar.Rabbim işlerini ve kazançlarını bereketli kılsın inşallah.Temennim ve duam en yakın zamanda yüzlerce kişiye iş kapısı olacak kadar büyük işler yapmalarını dilerim.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  Abdülhamid Sarıcan bey’in ve eşinin yıllardan beri dayanışma içinde çalışmalarına şahit oluyorum. Bugün burada emeklerinin karşılığını güzel bir mekan ile taçlandırmışlar.Allah kazançlarını bol ve bereketli kılsın. Bu güzel mekan ile ilçemize ayrıca renk de kattılar. Abdülhamit bey’e,eşini  ve tüm çalışanlara bundan sonrada başarılar dilerim.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan aday adayı Av.Metin Tarhan’da şunları söyledi; Zeytinburnu  ilçesine çok güzel bir mekan kazandıran dostumuza Abdülhamit Sarıcan ve ailesine başarılar dilerim. Güzel ve hijyen bir yer olmuş. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim diyerek emeği geçen herkesi kutladı.

Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ ‘da açılış nedeni ile şunları söyledi; Sarıcan ailesi el ele vermişler ve böyle güzel bir mekanı hazırlamışlar.İnşallah güzel işler yaparak ilçemize  ve ülkemize daha da yararlı olurlar dedi.

İş adamı Fevzi Altuğ meslektaşımız Abdülhamit Sarıcan’ı yaptığı yatırımdan dolayı tebrik ediyorum.Güzel bir yer yapmışlar.Başarılarına şahit olmak bizi de mutlu etti.Allah hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin dedi.

Mehmet Zeki Sarban ‘da arkadaşı,dostu ve meslektaşı Abdülhamit Sarıcan ve ailesinin tekstil piyasasına kazandırdığı mekanın önemli olduğunu vurgulayarak gördüğünüz gibi işlerini 6 katlı bu binada tek çatı altında topladıkları için bundan sonra daha da başarılı işler yapacaklarından endişem yoktur diyen Sarban hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz 

Mahallem sınırları içinde bugün bir tane daha nezih ve güzel bir mekanın açılışına şahitlik ettim.Rabbim Adbülhamit Sarıcan ve çalışma arkadaşlarına bol ve bereketli kazançlar nasip etsin diyoırum.

Abdühamit Sarıcan'ın babası Mustafa Sarıcan  çok duygulandı

İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç'in migrofon uzatarak Mustafa Amca oğlunuz çok güzel bir mağazanın açılışını yaptı ne diyeceksiniz sorusuna Allah hayırlı kazançlar nasip etsin dedikten sonra duygulu bir hal  alarak adeta sevinç gözyaşları damlayınca Pekgüleç başka soru sormadı.


Abdülhamit Sarıcan'ın eşi Deniz Sarıcan eşimin arkasında değil hep yanında durdum 

Deniz hanım kendisi ifade etmezse de firma çalışanları şunları söylediler. Ülkemizde şöyle bir söz vardır ya her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır. Biz Sarıcan tektsil olarak bu sözü şöyle anlıyoruz. her başarılı erkeğin yanında mutlaka bir bayan vardır. Bizde de Deniz hanım her zaman eşinin arkasında değil ama hep yanında yer aldı. Bugün şirketimiz ve markamız belli bir yere gelmişse deniz hanımın payı az değil dediler. Deniz Sarıcan 'da şunlarıu söyledi; Tekstil sektörü oldukça zor ve meşakkatli bir iştir. Biz yıllardır renk,model,desen ve pazar ile alakalı araştırmalar yapıyoruz. İşimizi sevdiğimiz için başarılı olduk. Bu başarımızı tek başımıza değil çalışma arkadaşlarımıza ve tedarikçilerimize borçluyuz. Açılışımıza icabet eden tüm dostlarımıza telekkür ederiz.

Bir çok kişi Litte One Kids Club için güzel duygu ve düşüncelerle Abdülhamit Sarıcan ve ailesini tebrik ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.



Çelenk Gönderenler

Selvi Örme,Rana Tekstil ,İldeş Tekstil,,Ünsallar Tekstil,,Emin Aday,Nehir Plastik, Maximen,Mukoç,Tahir Çırak,Selin Çiçekçilik,Aysun ,Av.Metin Tarhan,Fikret Oğuz, Titizler Tekstil ,Murat Aydın, Hacıoğulları,WND, İrfan Salman,Galatasaray Sporcular derneği,Klas baskı,Baykar İnşaat Suphi Karaslan, Fevzi Altuğ, Irmak Group, Ulaşoğulları Market ve İnşaat, ,Baykop,Mehmet Atölyeci , Bahattin Ünver, anrıverdi Kebap , Tuncer İnşaat. Fikret Tuncer

İstanbul  Times  Gazetesi,www.istanbultimes.con.tr ,Zeytinburnu Times Gazetesi, www.zeytinburnutimes.com ve İstanbul Times Tv olarak Abdülhamit Sarıcan ve ailesine başarılarının devamını dileriz.



İletişim için ;

Sarıcan Tekstil / Little One Kids Club 
Beştelsiz Mahallesi 103/2 Sokak No.2 Zeytinburnu /İstanbul 
Tel:0212-415 66 24 


Kaynak:: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut
Mahmut - 10 yıl Önce

Allah bu mekanı açanlara hayırlı ve bereketli kazançlar versin inşallah...

Süleyman
Süleyman - 10 yıl Önce

Güzel bir açlış oldu ancak İstanbul Times TV nin benimle de minik bir söyleşi yapmasını çok isterdim. Ben İstanbul Times Tv yi her gün takip ediyoırum güzel işler yapıyorlar

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34