banner32

Giğeristan yeni şubesi ile Cevizlibağ’da

2006’dan günümüze közde yaptığı Ciğer ile nefis ve leziz bir ciğer yemek isteyenlerin uğrak yeri olan GİGERİSTAN lezzeti Zeytinburnu Cevizlibağ’a getirdi.

Giğeristan yeni şubesi ile Cevizlibağ’da
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirleri lezzet durağı Cigerİstan Cevizlibağ şubesine giderek insanı dinlendiren dekoru ile bölgeye değer katan muhteşem mekanda firma yetkililer ile konuştu. Ciğer Denince Edirne akla gelir sorumuzu Ciğeristan yetkilisi evet Edirne ciğeri tavada yağ ile yapılır. Biz ise odun közünde yaparız.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

2006 dan bu yana en lezzetli Ciğer Şişimizi önce Aksaray Sofular’da şimdi de Zeytinburnu Cevizlibağ’da dmaka tadını bilen müşterilerimize sunuyoruz.Biz de kalite,hijyen,en organik sebzeler misafirlerimize sunulur. Servisimizi kapalı kapılar ardında değil müşterimizin gözü önünde yaparız. 

Damak zevki kadar göz zevkine de önem veririz. Kendi ailemize yediremeyeceğimiz  hiçbir ürün Ciğeristan’a girmez diyen firma yetkilileri fiyat olarak da çok ekonomik bir bedel tercih ettiklerini söyleyerek Zeytinburnu halkını Cevizlibağ Cigeristan’a mutlaka beklediklerini söylediler.

İşte lezzetin adresleri:

Aksaray                                         

Sofular Mahallesi Simitçi Şakir Sokak     
NO: 16    Aksaray – İstanbul                

Rezervasyo Tel:0534- 057 51 51            

     
Zeytinburnu / Cevizlibağ      

Seyitnizam Mahallesi Mevlana caddesi
NO:81/3 Ginza Plaza Ambarlar Üstü
UPS Kargo Yanı Zeytinburnu /İstanbul 
Rezarvasyon Tel: 0535- 681 82 82

 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34